How to Get Rid van het pictogram Automatische Updates van Windows

How to Get Rid van het pictogram Automatische Updates van Windows


Windows Update is een functie van Microsoft aan uw systeem automatisch bijwerken met bug fixes en beveiligingsupdates. Met softwarefixes en virus definities worden dagelijks bijgewerkt, de meldingen en waarschuwingen voor nieuwe updates moeten worden geïnstalleerd kunnen krijgen zeer vermoeiend en laat de gebruiker voortdurend wordt onderbroken en vroeg zijn computer opnieuw opstarten, zodat de updates vindt beïnvloeden. Gebruikers kunnen verbergen of uitschakelen van het pictogram van Windows Update of de functie en installeren van updates op hun gemak.

Instructies

Verbergt het pictogram van Windows Update en meldingen

1

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies "Eigenschappen" van het resulterende menu.

2

Selecteer "Aanpassen" in het systeemvak.

3

Blader door de lijst totdat u het pictogram van Windows Update. In de sectie gedrag direct naar rechts klik op de pijl en selecteer "Verberg icoon en notificaties". Nu zal er een pijl naast de meest linkse pictogram op de taakbalk. Kunt u het pictogram van Windows Update er om alle nieuwe updates te installeren, maar u niet verwittigd wanneer ze beschikbaar zijn.

Uitschakelen van Automatische Updates om het pictogram te verwijderen

4

Klik op de knop "Start".

5

Type "msconfig" in het zoekvak en druk op "Enter". Als u Windows XP gebruikt, selecteer de "Run" opdracht in het startmenu en typ "msconfig" in het vak dat verschijnt.

6

Selecteer het tabblad "Services" en blader door de lijst totdat u hebt gevonden 'Windows Update'. Vink het selectievakje gekoppeld aan de selectie verwijderen. Wanneer u klaar bent, klikt u op "Apply" en "OK" en herstart uw computer om de wijzigingen door te voeren.

Tips & waarschuwingen

  • De capaciteit om te verbergen van het pictogram en de meldingen is een functie met de release van Windows 7 ten uitvoer gelegd. Als u een eerdere versie van Windows gebruikt, volg de stappen voor het uitschakelen van Windows Update om zich te ontdoen van het pictogram.
  • Uitschakelen van automatische updates kan de computer verlaten zonder belangrijke beveiligingscorrecties, uitgegeven door Microsoft. Als u deze updates uitschakelen moet, moet u regelmatig controleren op nieuwe updates voor uw systeem met behulp van de Windows Update-site.