How to Get Rid van het netwerk BlackJack Virus

How to Get Rid van het netwerk BlackJack Virus


Een blackjack-virus behoort die samenwerkt met de DCOM-poort op een computer, die open poort 1025. Als de netwerkpoorten worden niet beveiligd door een firewall, kan een virus of trojan misbruiken van beveiligingsgaten en voeren een infectie aan het systeem of de DCOM-poort gebruiken voor het uitvoeren van een infectie die zich naar andere machines uitbreidt. Gemeenschappelijk netwerk blackjack virussen omvatten de NetSpy-spywaretoepassing, de MD5 achterdeur Trojaan en het Fraggle.rock-virus. Een blackjack-virus kan worden verwijderd met een anti-virus applicatie. De netwerkpoort van de blackjack moet worden beveiligd met een firewall, nadat het virus is verwijderd om te voorkomen dat toekomstige infecties.

Instructies

1

Download een anti-virus applicatie als de computer niet hebt. AVG, Malwarebytes, SUPERAntiSpyware en avast! zijn voorbeelden van anti-virus toepassingen die kunnen worden gebruikt om een netwerk blackjack virus te verwijderen. Installeer het programma op de geïnfecteerde computer.

2

Uitschakelen van de machine internetverbinding op de computer of de router door uitschakelen van de draadloze kaart, los te koppelen van de Ethernet-kabel of de router uitzetten.

3

Lanceer de toepassing van de anti-virus u gedownload en geïnstalleerd op het systeem. Selecteer uw primaire harde schijf (meestal C: / drive) en klik op de "Scan" knop. Sommige anti-virus programma's kunt u kiezen tussen "Full" en "Quick" scan; Kies "Volledig aftasten" als deze beschikbaar is. Wacht totdat de scan om te voltooien.

4

Noteer de namen van eventuele infecties die de toepassing vindt en verwijder vervolgens de infecties. Opnieuw verbinding met het Internet en het zoeken naar informatie op de de scan gevonden infecties. Als een van de infecties zijn bekende netwerk blackjack virussen, of zijn bekend voor de exploitatie van de DCOM-1025-poort, kunt u het virus hebt geëlimineerd. Als een netwerk blackjack virus niet gevonden is, download een ander anti-virus programma. Nogmaals het Internet verbreken en scannen met de nieuwe toepassing totdat het blackjack-virus is geconstateerd. Wegvagen naar de virus en de computer opnieuw opstart.

5

Sluit de computer met het Internet door de Wi-Fi-kaart inschakelen, inpluggen in de Ethernet-kabel of drijven op de router.