How to Get Rid van het blauwe scherm afsluiten in Windows Vista

How to Get Rid van het blauwe scherm afsluiten in Windows Vista


Blauw scherm fouten, ook wel genoemd de "Blue Screen of Death" (BSOD), op Windows gebaseerde PC's als het systeem een systeemfout aantreft die hiermee wordt de computer niet meer werkt. Standaard veroorzaken blauw scherm fouten de computer af te sluiten of automatisch wordt opgestart die weinig tijd om te studeren de Foutdetails de foutberichten oplossen later kunt achterlaten. Het is nuttig om het automatisch opnieuw opstarten uitschakelen zodat u alle nodige foutgegevens voor het oplossen van een fout van het blauw scherm kunt opnemen.

Instructies

1

Klik op "Start", klik met de rechtermuisknop "Computer" en kies "Eigenschappen."

2

Klik op "Geavanceerde systeeminstellingen."

3

Onder "Opstarten en terugwinning," Klik op "Settings".

4

Onder "Systeemfouten" uncheck de doos naast "Automatisch opnieuw opstarten", en klik vervolgens op 'OK'. De volgende keer dat de blauw scherm fout optreedt, de computer blijft op het blauwe scherm, zodat u tijd heeft om op te nemen van alle foutgegevens. U kunt de foutcode en andere informatie voor het oplossen van het probleem op de website van Microsoft support (http://support.Microsoft.com/).

Tips & waarschuwingen

  • * Blauw scherm fouten worden meestal veroorzaakt door slechte apparaatstuurprogramma's. Een onlangs ge├»nstalleerde stuurprogramma is een waarschijnlijke boosdoener van blauw scherm fouten--proberen ter vervanging van alle nieuwe stuurprogramma's om het probleem te verhelpen.
  • * Een blauw scherm fout wordt bijna altijd veroorzaakt door een recente wijziging door de gebruiker gemaakte, nieuwe software, hardware of een wijziging in de computer gebruik gewoonten. Omkeren van dergelijke wijzigingen, kan het probleem soms oplossen.