How to Get Rid van GRUB op een slaaf HD

De Grand Unified Bootloader van GNU, of GRUB, is een programma waarmee een gebruiker om een besturingssysteem te booten op een configuratie met meerdere besturingssystemen besturingssysteem te selecteren. Als u bepaalde distributies van Linux naar een slave-station met Windows hebt geïnstalleerd, zal de bootloader van Windows worden vervangen door GRUB. U kunt opnieuw installeren van de Windows bootloader naar de slaaf HD via de Windows 7-DVD to get rid van GRUB.

Instructies

1

Plaats de Windows 7-DVD in het schijfstation. Start de computer op te starten naar het DVD-station.

2

Volg de instructies op het scherm om te kiezen uw taal en landinstellingen en selecteer het juiste besturingssysteem op de vaste schijf van de slaaf.

3

Klik op de "Reparatie uw Computer." Klik op "Troepenleiding Prompt". "Input"diskpart"en druk op"Enter"om te starten van DiskPart."

4

Typ "lijst schijf." Druk op "Enter" om te zien de lijst van harde schijven op de computer is geïnstalleerd. Input "Selecteer schijf <> #," vervangen door "<> #" het nummer toegewezen aan de slaaf HD. Gebruik de opslagruimte op de stations als een gids om te bepalen welke schijf te selecteren.

5

Input "detail disk" en druk op "Enter" om te zien de stationsletters toegewezen aan het systeemvolume op de schijf. Input "fixmbr bootrec.exe < schijf >:" in de opdrachtprompt. "< Schijf >" vervangen door de stationsletter die is toegewezen aan het systeemvolume op het station.

6

Druk op "Enter" om zich te ontdoen van GRUB op de slaaf HD. nauwe opdrachtprompt wanneer het proces voltooid is, en klik op "Afsluiten" of "Herstarten" om af te sluiten vanaf de Windows 7 DVD.

Tips & waarschuwingen

  • Als u geen Vensters 7 DVD, druk op "F8" bij het opstarten van de computer naar Windows Advanced Boot Options. Selecteer "Reparatie uw Computer", vervolgens pers "Steken."