How To Get Rid van geluid op een Video In Windows Movie Maker

How To Get Rid van geluid op een Video In Windows Movie Maker


U kunt audio van een videoclip in Windows Movie Maker bewerken. Dit is een handig, gratis programma van Microsoft voor het bewerken van digitale video. U kunt de audio van een gehele video te verwijderen, wijzigen van het volume of de audio uit een gedeelte van een video verwijderen. U kunt dit doen als u wilt de audio met muziek of gesproken tekst vervangen. Het programma maakt dit gemakkelijk te doen en moet u niet meer dan een paar minuten duren.

Instructies

1

Klik op "Start", "Alle programma's" en "Windows Live Movie Maker" om het programma te openen, als dit al is geïnstalleerd. Anders, download en installeer het programma vanaf de website Windows Live Essentials (zie bronnen).

2

Klik op "Add video's en foto's." Blader naar de locatie van uw videobestand. Klik erop en klik op "Openen" in de rechterbenedenhoek van het venster.

3

Klik op "Bewerken" op de werkbalk boven aan het venster. Klik links op "Video volume" op de top. Klik en sleep de schuifregelaar helemaal naar links om de audio van de video verwijderen. Gebruik een verschillende schuifregelaar positie eenvoudig volume in plaats daarvan wijzigen.

4

Het splitsen van de video te maken van een nieuwe clip als u wilt verwijderen van de audio van een gedeelte van de video. Verplaats de afspeelindicator op het storyboard naar het beginpunt van waar u wilt beginnen met het audiomateriaal verwijderen en klik op "Split." Klik op het eindpunt van de clip en klik op "Split." Klik op de nieuwe video clip, klik op "Video volume" en sleep de schuifregelaar naar links.

5

Klik op het tabblad "Start", het bovenste gedeelte van de knop "opslaan film". Voer een bestandsnaam in en kies waar u wilt opslaan van de video. Klik op "Opslaan". Sluit het programma.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op het tabblad "Start" en "Het toevoegen van muziek" een audio bestand wilt toevoegen aan uw project ter vervanging van de audio die u hebt verwijderd.