How to Get Rid van gegevens in een Facebook-profiel

How to Get Rid van gegevens in een Facebook-profiel


Uw Facebook profiel is een evoluerende entiteit, verandert uw leven verandert. Gelukkig, het uitgeven van de informatie in uw profiel is snel en pijnloos. Uw vrienden kunnen een verhaal in hun nieuws-Feeds zien wanneer u de gegevens in uw profiel wijzigen, en een verhaal op uw profiel muur verschijnen zal. Uw Facebook profiel aangebrachte wijzigingen onmiddellijk van kracht, en zodra u gegevens verwijderen kan niet worden opgehaald.

Instructies

1

Aanmelden bij uw Facebook-account en klik op de "Profiel" link in de banner aan de bovenkant van elk scherm van Facebook.

2

Klik op de grijze "Edit Profile" knop in de rechter bovenhoek van uw profiel.

3

Gebruik de tabbladen in de linkerkolom van het scherm aan gelegen de informatie die u wilt verwijderen. Informatie wordt gegroepeerd op type, zoals basisinformatie en kunst en amusement.

4

Markeer tekst in een veld, zoals de over mij sectie en druk op de "Delete" toets om het te verwijderen. De meeste informatie is verwijderd door te klikken op de "x" naast het--informatie met een 'x' voor verwijdering omvat uw werkgever, scholen en activiteiten. Get rid van muziek, films en belangen vertegenwoordigd door een miniatuur door eenmaal te klikken op de afbeelding en vervolgens raken "Verwijderen".

5

Voordat u naar het volgende tabblad verplaatsen, klik op de blauwe knop 'Wijzigingen opslaan' aan de onderkant van elke pagina.