How to Get Rid van een Trojan Adclicker

ComboFix is een klein antivirus programma dat zich in malware/spyware verwijdering specialiseert. Het is nuttig voor het verwijderen van rootkits en andere virus-toepassingen die normaal fundamentele spyware verwijderingsprogramma's onttrekken. "Trojan Adclicker" is een standaard trojan-virus die normaal wordt gebruikt om de nietsvermoedende gebruikers omleiden naar websites gericht op de verkoop van artikelen. Vanwege de grondigheid van het programma, moet je nemen alle voorzorgsmaatregelen dat ComboFix aan u stelt om te voorkomen dat permanente schade of verlies van gegevens naar uw computer.

Instructies

1

Download ComboFix. (Zie ComboFix directe Download in verwijzingen.) Klik op de .exe als het programma wilt uitvoeren. Er is geen installatie vereist.

2

Accepteren of weigeren de disclaimer. Dit moet u doen voordat je mag blijven.

3

Wachten zoals ComboFix een herstel punt bereidt. Dit zal ervoor zorgen dat als er problemen optreden (onwaarschijnlijk), u zal zitten kundig voor herstellen eventuele wijzigingen aan uw machine.

4

Download Microsoft Herstelconsole als daarom wordt gevraagd. Dit is een andere manier om ervoor te zorgen dat de ComboFix schadelijke wijzigingen aan uw machine kunt corrigeren. Herstelconsole zal automatisch gedownload door ComboFix.

5

Klik op de knop "Ja" wanneer u wordt gevraagd om te beginnen met scannen. Wees geduldig, aangezien dit kan een tijdje duren. Probeer niet om uw machine te gebruiken op dit moment. ComboFix zal opnieuw opstarten van uw computer wanneer het halverwege is gedaan. Zodra het heeft hersteld, zal ComboFix tonen een lijst van alle trojans (zoals Adclicker) gevonden op uw computer. Het zal hen automatisch verwijderen. U wordt meegedeeld wanneer de scan voltooid is.

6

Gebruik uw machine als normaal. Adclicker zal hebben volledig is verwijderd.