How to Get Rid van een ToolbarToggle

ToolbarToggle is een werkbalk die het uiterlijk en de functie van oude Microsoft Office-werkbalken repliceert. De werkbalk is gericht op mensen die vinden het Microsoft Office 2007 (en latere edities) lint te zijn te ingewikkeld. Het omvat alle opmaak, tools, tabel en herziening opties van Microsoft Word, Excel en PowerPoint in een vereenvoudigde vorm. Na langdurige blootstelling aan de nieuwere Microsoft-Ribbon, kan een ToolbarToggle gebruiker wilt verwijderen van het hulpprogramma.

Instructies

1

Klik op het logo van de "Windows" gelegen in de onderste linker gedeelte van het bureaublad aan het menu Start openen. Selecteer de koppeling getiteld "Control Panel" op de juiste sectie van het menu Start om het Configuratiescherm te openen.

2

Ga naar de sectie 'Programma's ' in het venster Configuratiescherm. Selecteer "Add/Remove Programs" of "Een programma verwijderen" te openen van het hulpprogramma verwijderen.

3

Schuif omlaag in de lijst van programma's te installeren en zoek de toepassing ofwel met de naam "ToolbarToggle" of "ToolbarToggleLite." Klik op het programma te selecteren, en selecteer "Verwijderen" of "Verwijderen/wijzigen" vanaf de bovenkant van het venster.

4

Klik op "Ja" in het pop-upvenster om te bevestigen dat u wilt verwijderen van de ToolbarToggle. Als wordt gevraagd, selecteert u een reden voor uninstallation en klik op "Next." Laat enkele minuten voor ToolbarToggle om zich volledig te verwijderen van de computer.