How to Get Rid van een grote e-bestand

Grote bestanden kunnen moeilijk naar e-mail, vooral omdat de meeste e-mailleveranciers inbox beperkingen opleggen. Als u presentaties koppelt, muziek of foto's naar een e-mail het groeit in grootte en kan moeilijk of onmogelijk om te verzenden. Zelfs als de e-mailservice de e-mail accepteert, kan zo'n groot bestand versturen aanzienlijke tijd duren. Een optie is om zich te ontdoen van een groot bestand door te verkleinen met behulp van een techniek genaamd bestandscompressie. Gelukkig, Windows maakt dit zeer eenvoudig te doen.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op het bureaublad van uw computer.

2

Kies "Nieuw" uit de lijst met opties in het menu, gevolgd door "Gecomprimeerde (ingepakte) map."

3

Geef de map een naam die geschikt is voor het materiaal die u verzendt.

4

Sleep de groot bestand (of bestanden) naar de map. Windows kan vragen om te wachten terwijl de bestanden gecomprimeerd zijn.

5

Open uw e-mailaccount en voorbereiden op een nieuwe e-mailberichten op de normale manier uw e-mailtoepassing of dienst. Typ uw bericht en kies uw e-mailtoepassing "Bijvoegen" knop. In het pop-upvenster, blader naar de gecomprimeerde map die u hebt gemaakt, selecteert u deze en klikt u op 'OK'. Wachten op het bestand dat u wilt koppelen en klik vervolgens op 'Verzenden'.

Tips & waarschuwingen

  • Als de gecomprimeerde map nog steeds te groot is en het bevat meerdere bestanden, probeer het creëren van meerdere gecomprimeerde mappen, elk met slechts één (of een klein aantal) van bestanden, en vervolgens elke map in een eigen e-mailbericht verzenden. Dit kunt u voorkomen dat alle beperkingen op de grootte van afzonderlijke e-mails.