How to Get Rid van een Agent van Realtek opstartvirus

How to Get Rid van een Agent van Realtek opstartvirus


De Realtek Boot Agent is een gratis applicatie dat laat gevorderde PC-gebruikers computer opstart opties aanpassen. Echter omdat het verandert het besturingssysteem zelf is het vatbaar voor virussen of andere problemen. De eerste stap naar een oplossing als uw computer is geïnfecteerd door een virus is voor het verwijderen van de agent van de schoen zelf. Als de problemen aanhouden, kan de boot agent mogelijk een permanente virus op uw computer, dat kan worden behandeld door middel van Microsoft-software hebt geplaatst.

Instructies

Verwijderen van de Boot-Agent

1

Open het Configuratiescherm vanuit het menu Start.

2

Selecteer "Add/Remove programma's."

3

Selecteer de "Realtek Boot Agent" in de lijst met toepassingen die wordt weergegeven.

4

Klik op "Wijzigen" of "Wijzigen/verwijderen" en selecteer "Verwijderen".

5

Volg de aanwijzingen op het scherm instructies om volledig verwijderen van de Agent van de Boot. Als de problemen blijven bestaan, gaat u verder naar de volgende sectie.

Verwijderen van een Virus

6

Microsoft Malicious Software Removal Tool uitvoeren door "Looppas" te selecteren in het menu Start en typ "MRT." Dit hulpprogramma wordt geleverd met Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 en Windows Server 2003. Als u niet kunt vinden, kunt u een nieuw exemplaar van de koppeling in bronnen.

7

Klik op "Next" in het openingsscherm.

8

Selecteer "Volledig aftasten" voor het scannen van uw volledige harde schijf. Hoewel dit kost meer tijd dan de "Quick Scan", is dit uw beste kans van het verwijderen van een virus die de Realtek Boot Agent heeft geïnstalleerd op uw computer.

9

Klik op "Volgende" en wacht op de voortgangsbalk te vullen.

10

Volg de aanwijzingen die verschijnen om virussen te verwijderen en herstellen van uw systeem.

11

Klik op "Bekijk gedetailleerde resultaten van de scan" wanneer het proces is voltooid.