How to Get Rid van de Zbot die weerom overkomst houdt

De Zbot Trojan virus kan infecteren computers met het besturingssysteem Microsoft Windows. Een Trojaan is een soort virus dat zich als een geoorloofde toepassing voordoet. Echter nadat Zbot uw computer infecteert, zal de Trojaan scannen uw computer voor gevoelige persoonlijke informatie zoals wachtwoorden, creditcardnummers of online bankieren geloofsbrieven en upload deze informatie aan een derde partij. Het is belangrijk om volledig verwijderen van Zbot als het uw systeem infecteert en uw computer beschermen tegen toekomstige re-infectie.

Instructies

1

De gratis ZBot Removal Tool downloaden van BitDefender (zie bronnen). Klik op het uitvoerbare bestand en selecteer "Run". Klik op 'Start' in het venster dat wordt geopend. Het programma zal alle exemplaren van Zbot detecteren en automatisch Desinfecteer uw systeem indien hij ZBot vaststelt. Klik op "Close" om af te sluiten het programma nadat het is voltooid. Nochtans, hebt u aanvullende acties die uw computer tegen toekomstige herinfectie van ZBot beschermen zal.

2

Klik op "Start" en tikken voort "Bedieningspaneel". Klik op de link 'Systeem en beveiliging'. Selecteer onder de kop "Windows Firewall" categorie "Firewall status controleren." Selecteer de "Turn Windows firewall in- of uitschakelen de optie" in de linkerruit uw Windows firewall in te schakelen.

3

Download en installeer een gerenommeerde anti-virusprogramma (zie bronnen). Het scannen van elk bestand dat u downloadt of ontvangt via e-mail met uw anti-virus programma.

Tips & waarschuwingen

  • Uw antivirusprogramma up-to-date houden en regelmatig uitvoeren volledige scans van uw systeem.