How to Get Rid van de Trojan DNSChanger

De W32/DNSChanger trojan bewerkingen van de computer domein naam systeem (DNS) instellingen in het register, die effectief wordt u omgeleid wanneer u een webpagina bezoekt. Wanneer u een webadres typt in uw browser, verzendt uw computer het naar een DNS-server, die de naam omgezet in een IP-adres, dat vervolgens wordt gebruikt om u naar de site. Door het veranderen van de DNS-instellingen, stuurt W32/DNSChanger uw verkeer naar een eigen DNS-server, die u naar een bos van slechte plaatsen stuurt. Afzetbaar zulks virus kan niet handmatig worden gedaan, zoals het installeert met verschillende bestandsnamen in verschillende gevallen. Gebruik een anti-malware applicatie om zich te ontdoen van het.

Instructies

Wegnemen naar de Virus

1

Een anti-malware applicatie downloaden van het Internet en installeer het op uw computer. Er zijn tal van gratis opties die zal omgaan met dit virus waaronder Avast! Microsoft Security Essentials Antivirus en Malewarebytes. Als u al een anti-malware applicatie geïnstalleerd op uw computer, kunt u deze stap overslaan.

2

Start uw anti-malware applicatie en bijwerken om ervoor te zorgen u de meest recente lijst met virusdefinities. Deze definities zijn door het programma gebruikt om virussen te herkennen.

3

Voer een volledige scan van uw systeem om te controleren van elk bestand op elke schijf. Wanneer de scan voltooid is zal de toepassing een lijst van erkende malware, waaronder de DNSChanger zal verstrekken. Verwijder alle exemplaren van malware en start de computer opnieuw.

DNS-instellingen herstellen

4

Klik op "Start" van het Windows-bureaublad en klik op "Control Panel". Typ 'Adapter' zonder aanhalingstekens in de zoekbalk van het Configuratiescherm en klikt u op 'Weergave network connections' uit de lijst van resultaten.

5

Met de rechtermuisknop op uw actieve netwerkverbinding en klik op 'Eigenschappen'. Dubbelklik op "Internet Protocol versie 4."

6

Selecteer het tabblad Algemeen en klik op "Obtain DNS-serveradres laten toewijzen" (tenzij uw Internet serviceprovider u met specifieke DNS IP adressen). Klik op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Bijwerken en scannen met uw anti-malware applicatie bij lease twee keer per week naar vieren uw systematiek zindelijk.
  • Uw computer beschermen tegen virussen met behulp van een firewall, antivirus en anti-spyware applicatie. Virussen in gevaar brengen uw persoonlijke informatie en gegevens.