How to Get Rid van de RunOnce-scherm van Internet ExplorerDe RunOnce-scherm is zeer bekend bij de gebruikers van Internet Explorer. Het scherm wordt weergegeven telkens wanneer Internet Explorer wordt bijgewerkt, of als een venster van Internet Explorer op een gloednieuwe computer wordt opengesteld. Veel gebruikers van IE begrijpen niet dat ze instellingen op het scherm moeten bevestigen. Standaardinstellingen kiezen, verwijdert normaal gesproken de RunOnce-scherm. Soms treedt een glitch op wanneer het RunOnce-scherm houden weergegeven zal telkens wanneer een venster wordt geopend. In die gevallen kunnen twee alternatieve oplossingen u helpen.

Instructies

Het kiezen van Internet Explorer-instellingen

1

Open een venster van Internet Explorer. Een RunOnce-pagina moet onmiddellijk worden weergegeven.

2

Selecteer de optie "Keep mijn huidige standaardzoekmachine" op de vereiste RunOnce scherminstellingen.

3

Scroll naar beneden naar het selectiegebied optionele instellingen.

4

Vink het selectievakje 'Schakel automatische Phishingfilter.' Laat andere instellingen op standaardkeuzes.

5

Klik op de knop "Instellingen". Een nieuwe pagina moet beginnen laden en een "Bevestiging van de instellingen" pagina moet worden weergegeven. Sluit de webbrowser.

Alternatieve Internet Explorer Fix

6

Open een venster van Internet Explorer.

7

Klik op "Tools" en kies "Internetopties."

8

Selecteer het tabblad "Geavanceerd".

9

Blader door de lijst met beschikbare keuzen. Verwijder het vinkje uit het vak "Disable foutopsporing in scripts (IE)."

10

Klik op de "Apply" knop om te bevestigen van uw wijzigingen. Sluit de webbrowser.

Veranderende registerwaarden

11

Klik op de "Start"-icoon in de Windows-taakbalk (onderin het computerscherm van uw).

12

Typ in "Regedit" in het zoekveld (gelegen aan de onderkant van het venster). Dubbelklik op het 'Regedit' of 'Register bewerken' pictogram die in het zoekscherm voor resultaat opduikt.

13

Dubbelklik op "HKEY_CURRENT_USER" op de linkerkant menu. Dubbelklik op de volgende menuopties: "Software", "Microsoft" en 'Internet Explorer'. Open het tabblad "Main" menu door te klikken op het.

14

Dubbelklik op het pictogram van de "RunOnceHasShown" gelegen aan de rechterkant venster. Typ in "1" voor "Waardegegevens." Kies "Hexadecimaal" voor "Basisgegevens." Klik op "OK" om uw wijzigingen te bevestigen.

15

Dubbelklik op het pictogram "RunOnceComplete" op het rechter venster; het moet boven de "RunOnceHasShown"-pictogram. Typ in "1" voor "Waardegegevens." Kies "Hexadecimaal" voor "Basisgegevens." Klik op "OK" om uw wijzigingen te bevestigen.

16

Sluit de Register-editor door te klikken op de "X" knop in de rechterbovenhoek.

17

Open Internet Explorer om te bevestigen dat de RunOnce scherm is verwijderd. U ziet uw standaardstartpagina, zoals Google.nl.

Tips & waarschuwingen

  • Sluit het venster van Internet Explorer nadat één methode voor vaststelling wordt geprobeerd. Openstelling van een verse IE venster zal bevestigen als de poging om op te lossen RunOnce succesvol is geweest.
  • Bewerken van het register moet alleen gebeuren volgens de aanwijzingen. Wijzig niet alle andere bestanden in het register van de computer, als dit schade aan het besturingssysteem en de belangrijke programma's veroorzaken kan.