How to Get Rid van Adware in Vista

How to Get Rid van Adware in Vista


Adware kan worden vervelend voor de gebruiker en schadelijk voor de prestaties van een computer. Veel anti-virusprogramma's verwijdert geen adware. Het is belangrijk om een programma dat specifiek adware verwijdert om succesvol rid uw computer van het ongewenste programma te gebruiken.

Instructies

How to Get Rid van Adware in Vista

1

Sluit alle actieve programma's en toepassingen op uw computer. Vanaf 2010 moet je Norton 360 4.0 of Norton Internet Security 2010 versies of hoger, die je online kunt kopen. Dit maakt de procedure voor het verwijderen van de adware sneller dan het proces van de aankoop van een schijf. Norton 360 4.0 kost iets meer, maar heeft meer functies terwijl Norton Internet Security zal omgaan met de baan. Oudere versies van Norton wellicht niet de functie voor het verwijderen van adware.

2

Plaats de cd in het cd-rom-station en open het Configuratiescherm. Klik op het pictogram Computer en klik op het stationspictogram voor de juiste schijf te openen voor de installatiewizard van Norton. Kies uw voorkeuren van de installatie van de opties desgevraagd laat uw computer op te starten nadat de installatie is voltooid. Wanneer de computer opnieuw opstart, wordt het installatieproces zal automatisch worden hervat en kan enkele minuten duren.

3

Klik op het menu Start en uitbreiden van uw programma's te openen van de Norton-software of het openen vanuit een snelkoppeling op het bureaublad als u een hebt gemaakt. Als er foutberichten worden weergegeven, kan de software niet correct hebt geïnstalleerd. Kies de optie om opnieuw in het pop-foutbericht opnieuw het programma te installeren.

4

Klik op het pictogram PC beveiliging van Norton van het Configuratiescherm en willen voor stormloop een uitgebreide Scan, die een grondige scan, tegenover de Quick Scan is.

5

Laat de scan uit te voeren en te voltooien. Regelmatig uitvoeren van de Quick Scan is voldoende, maar als u vermoedt een probleem dat, de uitgebreide Scan is de beste optie. Het programma zal bieden waarschuwingen van eventuele bedreigingen en identificeren van het type en de bron van de bedreiging als beschikbaar. De software zal het verwijderen van adware, virussen, spyware of andere bedreigingen terwijl ook verwijderen van de ongewenste programma's.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik van Norton probleemoplossing hotline, dat is meestal opgenomen voor een jaar met de aankoop van software oplossen van eventuele problemen en om u vertrouwd met de software.
  • Nooit download willekeurige software voor het verwijderen van adware. Veel anti-virusprogramma's die niet bekend en gerenommeerde host adware en spyware zelf, met name freeware.