How to Get Rid van ActiveX-besturingselementen

ActiveX-besturingselementen is een kleine set van objecten die kunnen worden gedeeld door een verscheidenheid van verschillende programma's op Microsoft Windows. Dit omvat de automatische spellingcontrole dan loopt door niet alleen uw tekstverwerker, maar de Internet-browser. Als u niet langer wilt dat de ActiveX-besturingselementen op de computer, kunt u gemakkelijk verwijderen van de toepassing met een paar klikken van uw muis.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op het bureaublad en selecteer vervolgens "Control Panel" van de pull-up-menu. Het venster Configuratiescherm wordt geopend met een verscheidenheid aan opties voor u beschikbaar.

2

Dubbelklik op "Toevoegen of wegnemen programma" in Windows XP. Dit lanceert een nieuwe, kleinere venster waarin alle huidige programma's geïnstalleerd op de computer. Selecteer "Programma's" in Windows Vista zodra het Control Panel geopend is en klik op 'Functies'.

3

Selecteer "ActiveX-besturingselementen." Dit is gonna be richting de bovenkant van de lijst als het in alfabetische volgorde.

4

Klik op "Verwijderen" en een klein venster verschijnt met de vraag bent u zeker dat u wilt verwijderen van ActiveX-besturingselementen. Klik op "Ja" en de toepassing wordt verwijderd.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt gemakkelijk opnieuw installeren van ActiveX-besturingselementen via de Microsoft-website.