How to Get Rhapsody te werken met Windows Mediaplayer

Rapsodie is een muziekwinkel van Internet, evenals een softwareprogramma dat kan worden gebruikt voor het afspelen van audio-en videobestanden. Fans van Windows Media Player zullen opmerken waarschijnlijk dat met Rapsodie gedownloade bestanden niet in Windows Media Player openen. Als u liever luisteren naar bestanden met Windows Media Player, of u wilt gebruiken Windows Media Player deze bestanden toevoegen aan een draagbare mediaspeler, moet u gewoon prutsen met de instellingen van de download in Rapsodie.

Instructies

1

Download de nieuwste versies van Windows Media Player en Rhapsody (zie bronnen hieronder).

2

Open Rapsodie. Klik op "Extra" en selecteer vervolgens 'Voorkeuren'. Het voorkeurenvenster wordt geopend.

3

Klik op de optie van de "My Library" aan de linkerzijde van het venster.

4

Klik op de cirkel naast de optie "WMA (Windows Media Audio)" in het midden van het venster. Klik vervolgens op de optie van de "Gecontroleerde mappen" aan de linkerzijde van het voorkeurenvenster. U ziet de map in het tekstvak "Muziek". Dit is waar uw audiobestanden Rhapsody zal worden gehouden.

5

Klik op de "My Library" optie in het vak "Bronnen" aan de linkerzijde van de Rapsodie. Klik vervolgens op het tabblad "Muziek" in het midden van het programma. Vanaf daar kunt u muziek toevoegen aan uw bibliotheek Rhapsody door rippen van cd's, het scannen van uw computer voor muziekbestanden of het downloaden van bestanden.

6

Open de map waarin u bestanden Rhapsody (de muziekmap in stap 4). Klik met de rechtermuisknop op de muziekbestanden en kies "Toevoegen aan lijst van Windows MediaPlayer." Zodra je dat doet, zal de nummers die u gedownload met behulp van Rhapsody werken met Windows Media Player.