How to Get Pogo te werken met Java

How to Get Pogo te werken met Java


Pogo is een gratis, reclame-ondersteunde gaming website wordt beheerd door Electronic Arts. Met slechts een paar uitzonderingen na, zijn alle van de spellen op Pogo gespeeld in een webbrowser, via de Java browser plug-in. Hoewel de plug-in werkt goed in de meeste gevallen, kunnen problemen optreden als u een verouderde versie van Java gebruikt, Schakel niet uit de browsercache van uw, of Java niet hebt ingeschakeld in uw webbrowser. Als u eenmaal de juiste stappen begrijpt, wordt corrigeren van om het even wie van deze problemen een snelle taak.

Instructies

De installatie van uw Java bijwerken

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Configuratiescherm".

2

Dubbelklik op het pictogram van de "Programma's & onderdelen" in Windows Vista of Windows 7. Dubbelklik op "Add/Remove Programs" in andere Windows-versies.

3

Zoek Java in de lijst met geïnstalleerde programma's en één-klik op haar naam. Selecteer "Verwijderen" in Windows Vista of Windows 7, of "Verwijderen" in andere Windows-versies. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het verwijderen van de software van uw machine.

4

Open een browservenster, inloggen op de website van Java (zie bronnen), en klik op de knop "Free Java Download".

5

Klik op de link 'Alle Java Downloads'.

6

Klik op de koppeling met de woorden "Windows" en "Online". Selecteer "Run" wanneer gevraagd door Windows.

7

Klik op "Install" wanneer het Java setup-scherm wordt weergegeven om de software te installeren. Wanneer souffleur voor installeren extra, optionele software (bijvoorbeeld Yahoo Toolbar), plaatst u een vinkje naast de naam van elke software die u wilt installeren naast Java, en klik vervolgens op "Volgende".

8

Klik op "Sluiten" nadat het installatieproces is voltooid om te sluiten van het installatieprogramma.

9

Sluit alle geopende Web browservensters. De Java plug-in zouden correct moeten werken de volgende keer dat u de browser starten.

Wis het cachegeheugen van uw Browser

10

Een webbrowservenster geopend.

11

Klik op "Extra" in de bovenste menubalk.

12

Selecteer 'Browsergeschiedenis verwijderen' in Internet Explorer of "Duidelijke recente geschiedenis" in Firefox.

13

Klik op "Bestanden verwijderen" in Internet Explorer 7. In Internet Explorer 8, schakel het selectievakje 'Temporary Internet Files' en klik op 'Verwijderen'. In Firefox, selecteer "Everything" uit het drop-down menu, Vink het vakje "Cache" en klik vervolgens op "Nu wissen."

De Java Browser Plug-in inschakelen

14

Klik op "Extra" in de bovenste menubalk.

15

Selecteer "Manage Add-ons" in Internet Explorer of "Add-ons" in Firefox.

16

Zoek de Java browser plug-in, enig-klik haar naam en klik op "Enable".