How to Get Numlock te werken met de Fn-toets op een Dell 1501

How to Get Numlock te werken met de Fn-toets op een Dell 1501


De Dell 1501 Inspiron laptopcomputer omvat niet een standaard numeriek toetsenblok; Dell ingebed in plaats daarvan een numeriek toetsenblok op het toetsenbord dat toegankelijk is via speciale hete zeer belangrijke combinaties. Als u met getallen werkt en vinden dat een numeriek toetsenbord efficiënter dan standaard toetsenbord cijfertoetsen is, kunt u de Dell Inspiron 1501 "Num Lk" en "Fn" toetsencombinaties voor toegang tot het numerieke toetsenblok.

Instructies

1

Druk op de "Num Lk"-toets op het toetsenbord van de laptop Dell om het ingesloten numerieke toetsenblok.

2

Het ingesloten numerieke toetsenblok uitschakelen door te drukken op de "Fn"-toets en een toets op het toetsenbord, zodat ook kleine letters toetsenbord functies. Druk op de "Num Lk"-toets.

3

Druk op de toets "Fn", de "Shift"-toets en een lettertoets de ingesloten numerieke toetsenblok tijdelijk uitschakelen en inschakelen van de functies hoofdletters toetsenbord.

4

Druk op de toets "Fn", de "Shift"-toets en een cijfertoets om tijdelijk slechts één toets van het numeriek toetsenblok op het toetsenbord.

Tips & waarschuwingen

  • Merk op dat de blauwe tekens op de "7", "8", "9", "0", "U," "Ik" "O," "P", "J" "K", "L," ";",""M","., "en"/"sleutels worden geactiveerd als het ingesloten numerieke toetsenblok Wanneer de"Num Lk"-toets is ingedrukt.