How to Get kortere URL's voor uw Facebook-pagina 's

How to Get kortere URL's voor uw Facebook-pagina 's


Er was eens een tijd toen Facebook URL's bestond uit een reeks van moeilijk te onthouden cijfers en letters die had niets te maken met de pagina of het bedrijf die werden ze geassocieerd met. Maar met de integratie van unieke URL's voor elke Facebook-pagina die met de hand geplukt door de beheerder van de Facebook-pagina, is het nu veel gemakkelijker voor fans om u te vinden. Als u een unieke URL voor een Facebook-pagina, moet u beheerder toegang tot de pagina.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Facebook-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2

Navigeer naar Facebook's "Gebruikersnaam" pagina. Onder het tabblad "elke pagina kan hebben een gebruikersnaam" ziet u een dropdown-lijst van alle pagina's waarvoor u beheerder bent. Selecteer de pagina waarvoor u wilt een unieke URL, Typ in de gewenste 'gebruikersnaam' in het vak aan de rechterkant van de naam van de pagina en selecteer "Controleer beschikbaarheid". Facebook zal vervolgens controleren als deze gebruikersnaam beschikbaar is.

3

Klik op "Bevestigen" in de volgende pop-upvenster om te bevestigen de gebruikersnaam die u hebt gekozen. Als de gebruikersnaam niet beschikbaar is, start u het proces te selecteren van een ander. Zodra u de gebruikersnaam hebt bevestigd, kunt u uw fans direct naar uw unieke URL. Bijvoorbeeld, als de gebruikersnaam die u hebt gekozen is "Voorbeeld", de URL moet worden weergegeven als iets als "www.facebook.com/example."

Tips & waarschuwingen

  • Zorg dat de gebruikersbenaming die u kiest is degene die u wilt houden voor altijd, zoals volgens Facebook, u kan niet een gebruikersnaam veranderen zodra het wordt bevestigd.