How to Get Internet in de landelijke gebieden van Texas

How to Get Internet in de landelijke gebieden van Texas


Internettoegang is overal verkrijgbaar, geworden sinds de explosie van de groei zijn infrastructuur in de vroege 2000 's ervaren. Vele gebieden hebben nieuwe telefoon van de glasvezel bekabeling voor grotere werklasten ontvangen. Deze nieuwe infrastructuur ondersteunt de hogere overdrachtsnelheden gebruikers verwachten. Dit is wel duur, en landelijke gebieden met een lage bevolkingsdichtheid, worden vaak over het hoofd gezien, zoals installatie hier is niet zo rendabel.

Instructies

1

Zoek een dienstverlener in uw gemeenschap dat een satelliet of cellulaire internetservice biedt. Cellulaire systemen werken op een gelijkaardige manier aan de mobiele telefoonnetwerken. Een raster van transmissie- en ontvanger torens deken een geografisch gebied. Gebruikers plaatsen van een antenne op hun dak, en uitvoeren van een kabel in het huis, het verstrekken van een hoge snelheid internetverbinding. Sommige bedrijven zullen verstrekken en een antenne installeren als onderdeel van het abonnement.

2

Elke mobiele dienstverlener raadplegen en hen te voorzien van uw adres. Hierdoor om te bevestigen dat de sterkte van het signaal in uw omgeving. Cellulaire Internet signalen, in tegenstelling tot de satelliet gelijkwaardig worden niet beïnvloed door weersomstandigheden of cloud cover, maar ze kunnen worden onderbroken door geografische kenmerken zoals de heuvels en valleien. Veel providers hebben een tool op hun website die u toelaat om uw zip-code invoeren en de plaatselijke signaalsterkte onmiddellijk kunnen zien. Anderen zal een vertegenwoordiger bij u thuis voor het testen van het signaal ter plaatse sturen.

3

Monteer de antenne aan op uw dak, als deze dienst wordt niet geleverd door uw ISP. Gebruik een 2,4 Ghz raster antenne en schroef de base op een regel of ridge-regel op uw dak met behulp van de meegeleverde schroeven. Neem contact op met de Internet-provider om te bepalen van de richting van die de antenne moet onder ogen zien. Vermijd het te nauw montage aan elke andere antennes op het dak. Sluit de coaxkabel en draaien tot het huis in rechte lijnen, vastzetten als u gaan, met behulp van een kabelhouder, ongeveer elke twee voeten.

4

Kies een geschikte locatie. De router kan worden geïnstalleerd boven of beneden; maar als u heeft gekozen voor een bedrade versie, moet u het verbinden met uw computer via een Ethernet-kabel, dus houd dit in gedachten.

5

Boor een gat door de muur--van de buiten-in--voorzichtig om te voorkomen dat leidingen en kabels die mogelijk de binnenwand.

6

Passen de pakkingring van een kabel in het gat. Hierdoor zal water lekkage. De kabel, doorwerken in het gat en trek het tot het nemen van enige vertraging.

7

Beveilig de resterende lengte van de kabel aan op de buitenmuur met de grepen en passen van de F-connector aan het einde van de coaxkabel. Wanneer de router van de ISP komt, zal het klaar zijn voor verbinding.