How to Get het cd-rom-station te werk op een Gateway Laptop

Als het cd-rom-station op uw Gateway laptop-computer is niet goed, betekent dit dat er geen stuurprogramma is geïnstalleerd voor de eenheid. Een apparaatstuurprogramma is vereist voor uw computer in het herkennen van het CD-station--als geen dergelijke stuurprogramma is geïnstalleerd, zult u niet kunnen gebruiken. Omdat het cd-rom-station niet werkt, u kunt het apparaatstuurprogramma van uw via CD-ROM. gelukkig niet installeren, zult u kunnen vinden van het stuurprogramma u nodig hebt en uw toestel opstaan en wordt uitgevoerd met behulp van het Internet.

Instructies

1

Open uw webbrowser en bezoek gateway.nl.

2

Klik op "Ondersteuning," gevolgd door "Drivers en Downloads."

3

Klik op "Bladeren alle Downloads." Gebruik de vervolgkeuzelijsten die u ziet op het scherm te vinden die je een overzicht van alle beschikbare stuurprogramma's voor uw exacte maken en model van laptopcomputer.

4

Zoek de cd-rom-stuurprogramma op de 'Driver Download' pagina voor uw Gateway-laptopcomputer. Klik op de link voor het cd-rom-stuurprogramma om het te downloaden naar uw computer.

5

Dubbelklik op de Gateway laptop computer cd-rom-stuurprogramma. Klik op "Uitpakken". Dit zal het installeren van het stuurprogramma voor uw cd-rom-station. Uw toestel zal nu correct werken.