How to Get Google zoekgeschiedenis

De Google-zoekmachine kunt u zoeken naar uw favoriete inhoud, zoals afbeeldingen, video's, winkels en nieuws. Standaard houdt Google een geschiedenis van uw eerdere zoekopdrachten, of u nu met behulp van de werkbalk of zoeken naar inhoud rechtstreeks vanaf de website. Als u niet dat andere computergebruikers wilt te bekijken van uw zoekgeschiedenis, kunt u en uw zoekgeschiedenis wissen wanneer je maar wilt.

Instructies

Met behulp van Google Toolbar

1

Start uw webbrowser en ga naar de Google toolbar bovenaan.

2

Klik op de pijl van de vervolgkeuzelijst naast het zoekvak op de Google-werkbalk. U moeten zien uw vorige Google zoekgeschiedenis.

3

Scroll helemaal naar beneden de geschiedenislijst als u wilt verwijderen van uw recente zoekopdrachten. Klik op de link "Geschiedenis wissen" Google zoekgeschiedenis wissen.

Met behulp van Google-Accounts

4

Meld u aan bij uw Google-account met uw e-mailadres en wachtwoord (zie bronnen).

5

Klik op de link "MijnAccount" op de bovenkant en klik de link "Web History". U ziet uw Google zoekgeschiedenis georganiseerd in categorie├źn zoals Web en beelden.

6

Klik op de knop "Verwijderen" als u wilt uw zoekgeschiedenis van Google wissen. Selecteer de zoekgeschiedenis die u wilt verwijderen en klik op "Verwijderen". Selecteer 'alles' als u wilt verwijderen van uw gehele Google Zoek geschiedenis en klik op 'Verwijderen'.

Alternatief, kunt u uw zoekgeschiedenis van Google schrappen door op het menu "Bewerken" onder "Mijn producten" in de sectie "MijnAccount" te klikken en te klikken op de link "Verwijderen Web geschiedenis permanent" of "Delete Web History".