How to Get Google Alerts

Google-accounts hebben een groot aantal producten die u kunt gebruiken. Een van hen is Google Alerts. U kunt Google Alerts gebruiken om e-mails te ontvangen direct wanneer een onderwerp van de specifieke zoekopdracht die u hebt gekozen heeft nieuwe informatie. Deze manier u kan gemakkelijk op de hoogte blijven van de meest recente beschikbare gegevens over het. Google Alerts instellen is een gemakkelijke en snelle procedure die computergebruikers van alle leeftijden kunnen gebruiken.

Instructies

1

Open uw Google-account online. Er is een link die voorzien wordt in de sectie Resources onder de belangrijkste website van de Google toe. De aanmelding procedure voltooien door te klikken op de 'Aanmelden' link die zich bevindt in de rechterbovenhoek. Geef zowel uw e-mailadres account en het wachtwoord (in de verstrekte ruimten) en klik vervolgens op de knop.

2

Toegang tot uw Google account-pagina. Klik op de link in de rechterbovenhoek van de pagina met de titel: "Mijn Account". Dit opent een nieuwe pagina die is uw Google-account. Ga naar de sectie van uw Google-melding. Op de top van de pagina onder "Mijn producten", klik op de link met een adellijke titel "Waarschuwingen". Hiermee opent u de homepage van uw waarschuwingen.

3

Beslissen over wat voor soort signaal te verkrijgen. Als u een aparte e-mail adres gebruikt, kunt u maximaal 1000 waarschuwingen met één e-mailadres en zelfs meer verkrijgen. Bent u in staat om te ontvangen van zes vormen van hen. Dit bevat de volgende typen: Nieuws, web, blog, uitgebreide, video en groepen. Erachter te komen wat voor soort dringende gewenste. U kunt altijd dat meer van hen later, maar voor nu komen met een onderwerp dat u wilt worden gewaarschuwd.

4

Een waarschuwing instellen. Gebruik het vak aan de rechterkant van de pagina. Typ in het onderwerp dat u wilt controleren in het tekstvak. Selecteer het type waarschuwing die u wenst uit de drop-down pijl en hoe vaak u wilt ontvangen. Controleer of het e-mailadres onder "Uw e-mailadres" en wijzig, indien nodig. Klik op de "Alert maken" knop te voltooien van het proces. Er wordt een pagina geopend waarin de waarschuwing. Herhaal deze stap zo vaak als nodig is voor elke extra Google Alert.

5

Meer informatie over Google Alerts. U vindt meer informatie over elk van de beschikbare waarschuwingen door te gaan naar de sectie Veelgestelde vragen (FAQ) via de link op de rechterbovenhoek van de pagina. Er is ook een link naar het aan de onderkant van de pagina met de titel "Google Alerts helpen." Er zijn een heleboel extra details over Google Alerts op deze pagina ook.