How to Get Free Stuff in Zwinky

Zwinky is een virtuele online wereld waar spelers kunnen tekens maken, spelen en verdien ZBucks voor de financiering van hun Zwinky levensstijl in Zwinktopia. De snelste manier om ZBucks is om te kopen ze online of bij deelnemende winkels en voeg ze toe aan een ZCard, maar dit snel kan oplopen. U kunt ook kostenloos ZBucks. Om gratis ZBucks in Zwinky, zijn er een scala aan activiteiten dat u voor elke dag en de maand uitvoeren kunt.

Instructies

1

Bezoek 30 verschillende soorten Zwinktopia elke dag. U zult een ZBuck voor elk gebied dat u voor een maximum van 30 ZBucks per dag bezoekt verdienen.

2

Spelen in Zwinktopia. Als je speelt, verdien je punten die kunnen worden omgezet in ZBucks aan het einde van het spel. Zoveel spelen als je elke dag wilt. Typische spel winst gemiddeld ongeveer 20 ZBucks. U kunt een maximum van 300 ZBucks op games verdienen elke dag.

3

10 nieuwe vrienden uitnodigen om join Zwinky elke maand. 10 ZBucks voor elke uitnodiging verzonden en 50 ZBucks voor elke vriend die toetreedt tot zult u verdienen. U moet op elke maand verschillende vrienden uitnodigen te blijven verdienen van ZBucks voor deze activiteit.

4

Gebruik maken van gratis functies opgenomen in het spel. Bijvoorbeeld, als u een slaapzaal koopt, zal u worden voorzien van meubilair opties. Sleep deze in de kamer van de "Bewerken" venster kostenloos. Gebruik maken van een verscheidenheid van kleding opties kostenloos met behulp van de tool "Open kledingkast" en wijzigen van uw Zwinky outfit.

5

Gebruik Zchievements om te ontgrendelen nieuwe garderobe items gratis. Krijgen Zchievements door middel van uw dagelijkse activiteiten in Zwinktopia zoals het spelen van games en het bezoeken van diverse locaties. Naarmate u Zchievements verzamelt, ontgrendelt u nieuwe garderobe-items die u gratis kunt gebruiken.

6

Voer de dagelijkse Keepsake elke dag voor een kans om te winnen een gratis item. Het item verandert dagelijks.