How to Get Fraps te werken met "RuneScape"

Fraps is een PC softwareprogramma, waarin de kaders per tweede terwijl een speler speelt een video game. Dit nummer helpt spelers houden bijhouden van hun processorkracht, en kunnen helpen hen beslissingen over het wijzigen van de grafische kwaliteit. Fraps kan worden gebruikt voor elke PC video game, met inbegrip van "Runescape," een massively multiplayer online role-playing game. Het display zal niet interfereren met de pret te hebben doden van monsters en het kopen van wapens.

Instructies

1

Open Fraps. Fraps moet worden geopend; anders, het niet de frames per seconde op "Runescape." wordt weergegeven

2

Open de internetbrowser die u gebruikt om te spelen "Runescape."

3

Bezoek de website van "Runescape". Kies 'Maak een gratis Account' als u niet al een account, of kies "Play 'Runescape'" om te beginnen met uw account.

4

Op het detail niveau scherm, kies "Runescape" of "Runescape High Detail." "Runescape hoge Detail" kiezen terwijl lopende Fraps kunt u aflezen hoeveel uw grafische kaart aankan.

5

Selecteer "Kies beste vrije wereld voor mij" te spelen gratis, of "Kiezen beste leden ' wereld voor mij" bent u een betalend lid.

6

Wanneer de "Runescape" wereld wordt geladen, klik op de "Full Screen" optie in de menubalk. Gele getallen worden weergegeven in de linker bovenhoek van het scherm. Dat zijn uw frames per seconde berekend en weergegeven tegen Fraps.

Tips & waarschuwingen

  • Fraps ook kunt u een video van uw spel opnemen. Zodra u ziet de gele getallen in de linkerbovenhoek van het scherm, drukt u op "F9" om te beginnen met het opnemen van de video van uw gameplay en "F9" opnieuw om het te stoppen. De getallen rood tijdens het opnemen.