How to Get Firefox te werken met Bluetooth

Sommige plug-ins, waaronder Adobe Flash Player, kunnen gebruikers toegang tot multimedia-apparaten--zoals microfoons of webcams--vanaf binnen Mozilla Firefox. Zelfs kunt u Bluetooth-apparaten, zoals headsets, van binnen Firefox, afhankelijk van de capaciteiten van de plug-in. Als u Firefox om te werken met Bluetooth, configureren Windows Bluetooth-apparaten detecteren en installeren van het apparaat naar de computer.

Instructies

1

Klik op "Start". Klik op "Control Panel". Ga naar 'Hardware en geluid. Selecteer "Apparaatbeheer" formulier de sectie "Apparaten en Printers".

2

Vouw "Bluetooth-radio's." Als een "!" of "X" is gevonden naast het apparaat, dubbelklik op het stuurprogramma en de fout op het venster van de eigenschappen van het apparaat bekijken. Ga naar Microsoft Support, op support.microsoft.com, en opzoeken van de foutcode in hun kennisbank uit te vinden hoe het probleem op te lossen. Als "Bluetooth-radio's" niet een beschikbare categorie, ga naar de website van de computerfabrikant van uw en installeer de Bluetooth-stack, of het Bluetooth-stuurprogramma, voor uw productmodel.

3

Bevestigen dat de zender van Bluetooth is ingeschakeld. Sommige computers gebruiken de functietoetsen om te schakelen van Bluetooth op en af, zoals "Fn" en "F2", terwijl anderen een schakelaar op de zijkant of voorkant van de computer hebben.

4

Klik op "Start". Typ "bluetooth" in het zoekvak. Selecteer "Bluetooth-instellingen wijzigen" in het menu. Controleren "toestaan"Bluetooth-apparaten te vinden van uw Computer,""toestaan dat Bluetooth-apparaten mogen verbinding met deze Computer,""Waarschuw mij als een nieuw Bluetooth-apparaat verbinding wil maken"en"Het Bluetooth-pictogram in het systeemvak weergeven". Klik op 'OK'.

5

Schakel de Bluetooth-apparaat dat u wilt gebruiken met Firefox, en vervolgens het apparaat detecteerbaar te maken. Lees de instructies in de producthandleiding van uw als u niet zeker weet hoe om te schakelen uitgezonden signaal opgenomen van het Bluetooth-apparaat.

6

Klik op "Start" en typ "bluetooth" in het zoekvak als venster niet automatisch het apparaat naar de PC voor gebruik met Firefox installeert. Klik op "Een Bluetooth apparaat toevoegen".

7

Selecteer het apparaat in de lijst en volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het voltooien van de installatie. Klik op "Start", klik op "Control Panel" en "apparaten en Printers bekijken' onder 'Hardware en geluid.

8

Controleer of het Bluetooth-apparaat wordt weergegeven. Als het apparaat niet worden weergegeven op het scherm apparaten en Printers, controleert u of dat het apparaat zich binnen het bereik.

9

Start Mozilla Firefox. Ga naar de website waar u wilt gebruiken op uw Bluetooth-apparaat. Als u verplicht bent om Flash Player te gebruiken, selecteert u "Allow" vanuit het venster "Adobe Flash Player Settings" te krijgen van Firefox om te werken met Bluetooth. Klik op "Sluiten".

Tips & waarschuwingen

  • Als uw computer niet met Bluetooth-ondersteuning, moet u een Bluetooth dongle aansluiten op een USB-poort op de PC. De Bluetooth-stack downloaden vanaf de website van de fabrikant van de dongle, als je het niet vinden van de originele software-CD.