How to Get EPUBs op een hoekje kleur

How to Get EPUBs op een hoekje kleur


De Nook kleur e-book reader van Barnes & Noble is compatibel met de meeste elektronische boek en document bestandsindelingen, waaronder de EPUB-indeling. U kunt downloaden van e-boeken en tijdschriften van de Barnes & Noble winkel rechtstreeks naar de Nook kleur, maar u kunt ook kopen van items in de EPUB-indeling en deze downloaden naar uw computer voor overdracht aan de Nook met de meegeleverde USB-kabel.

Instructies

1

Plaats een uiteinde van de meegeleverde micro-USB-kabel in een vrije USB-poort op uw computer. Steek het andere uiteinde in de poort van de Nook kleur. Schakel de Nook.

2

Klik op "Start" op de desktop taak zandbank. Klik op 'Computer' in het menu Start om het venster Computer te openen. Zoek het pictogram "Mijn hoekje kleur" apparaat in de lijst met computer stations en aangesloten apparaten in het venster Computer.

3

Klik opnieuw op het bureaublad taak bar "Start" knop. Ga naar de map waarin de EPUB e-book bestanden die u naar uw computer gedownload. Meestal vindt u deze in de standaard 'Documenten' of de map ' Bibliotheek ' 'Downloads'.

4

Klik en markeer de EPUB-bestanden die u wilt kopiƫren naar uw Nook. Sleep de EPUB-bestanden van de oorspronkelijke map en zet ze neer op het apparaatpictogram "My Nook Color" in het open venster van de Computer. Uw computer kopieert de ePUB-bestanden naar het apparaat Nook.

5

Het "My Nook Color" apparaat niet als een map openen door te dubbelklikken op het pictogram in het venster Computer. Selecteer en markeer de EPUB-bestanden en verplaats ze naar een geschikte Nook map; bijvoorbeeld, "Documenten" of "Boeken".

6

Klik op de knop "Terug" in de linker bovenhoek van de Nook map terug te keren naar het venster van de map Computer. Met de rechtermuisknop op het pictogram van het apparaat "My Nook Color", vervolgens uitgezocht "Eject" in het contextmenu veilig werpt het apparaat van de computer. Verwijder de USB-kabel uit de Nook en de PC.

7

Tik op de knop 'Library' op uw Nook home scherm om de overgedragen ePUB e-book bestanden te openen.

Tips & waarschuwingen

  • In stap 4, de "Shift" toets ingedrukt markeren en selecteren van elk bestand om meerdere EPUB-bestanden te selecteren.
  • Een toenemend aantal openbare bibliotheken toelaten EPUB boeken gratis te downloaden.