How to Get een Skin Tone kleur op GIMP

How to Get een Skin Tone kleur op GIMP


Het GNU Image Manipulation Program, of GIMP, is een gratis applicatie waarmee de gebruikers om te veranderen van hun digitale beelden. U kunt de grootte van een afbeelding wijzigen, veranderen de oriƫntatie en zelfs de kleur te wijzigen. De kleur van een afbeelding veranderen kunnen moeilijk zijn, zoals heb je voor het aanpassen van elke schaduw met schuifregelaars en bars. Als u probeert aan iets specifieks, zoals huid tonen, dit kan moeilijk te beheren zijn. Gelukkig, GIMP heeft een kleurenkiezer waarmee u te bedriegen.

Instructies

1

Start GIMP en klik op "Open" uit het menu "Bestand". Blader naar de locatie van de afbeelding die u wilt bewerken en dubbelklik op het.

2

Blader door uw verzameling van beelden en vinden een kleurenfoto van een mens met de huid. U vindt dat een vreemdeling met de huid niet werkt en ze zijn meestal groenachtig, alsmede een mens zonder huid veel te bleek is.

3

Klik op ' bestand ' van het venster van de GIMP en klik op "Open." Blader naar de locatie van de afbeelding die u hebt gevonden waarin de juiste huidtinten en dubbelklik erop. Het zal openen in een tweede afbeeldingsvenster in GIMP.

4

Selecteer de afbeelding waarin u uw gewenste huidtinten. Klik op "Extra" en selecteer "Color Picker" om het gereedschap te activeren.

5

Klik op de afbeelding over de kleur van de huid die u wilt repliceren. De kleurkiezer wordt een venster van opties op uw klik geopend. Selecteer 'Toevoegen aan palet' en klik op de afbeelding van de floppy disk.

6

Selecteer de originele afbeelding die u wilt toevoegen van huidtinten aan en vindt u uw gewenste kleur in het palet al is geselecteerd.

Tips & waarschuwingen

  • Maak een kopie van uw oorspronkelijke afbeelding voordat u bewerkingen. Als u niet tevreden met uw eindproduct u nog hebt het origineel om terug te gaan.