How to Get doelgericht verkeer naar Websites van de E-Book

How to Get doelgericht verkeer naar Websites van de E-Book


Gerichte webverkeer wordt het één belangrijkste doel voor de meeste websites. Het succes komt wanneer mensen kunnen vinden van uw inhoud en behoefte aan het hebben. Dit kan komen via zoekopdrachten, de aanbevelingen en de algemene marktverzadiging van uw site. Draaien van een eBook-site geeft u een bijzonder voordeel bij het zoeken om verkeer van mensen die geïnteresseerd zijn in de eBooks. Deze mensen zijn vaak savvy als het gaat om elektronica.

Instructies

Het aanbieden van gratis eBooks in publiek domein

1

Onderzoek boeken in het publieke domein. Er zijn een paar manieren waarin boeken in het publieke domein invoeren. De meeste boeken gepubliceerd voordat 1923, werken gepubliceerd voordat 1964 die werden niet vernieuwd of boeken door auteurs die stierf voor 1941.

2

Maak een lijst van de boeken beschikbaar. Bepalen welke boeken gaan best met het publiek die u probeert te bereiken. Bent u een algemene fictie-site, dan is een fictie-boeken zijn waarschijnlijk goed. Als u op zoek zijn naar een christelijke publiek te bereiken, zijn andere christelijke werken goed. U wilt deze boeken aan uw inhoud om doel lezers te helpen.

3

Kies de boeken die u wilt uploaden. Je hebt een paar keuzes als het gaat om het uploaden. U kunt het boek zelf scannen, of u kunt het boek opnieuw typt, zodat u volledige opmaak controleren.

4

Maak een pdf bestand van het boek. Hebt u een ander soort lezer op uw site, moet u wat bestand werkt met de lezer. Als u wilt dat mensen te downloaden boeken van u, zijn PDF's de meest universele versie van bestanden voor alle lezers van de verschillende eBook.

5

Upload het bestand naar uw website. Zorg ervoor dat het boek met woorden of woorden die het boek koppelen zodat zoeken efficiënte label.

6

Registreer het boek met de gratis eBook directories zoals www.Free-eBooks.net. dit uw site maakt weergegeven wanneer mensen naar eBooks en stations verkeer naar uw site zoeken.

7

Selecteer categorieën geschikt zijn voor het boek. Dit houdt het verkeer gericht correct voor uw inhoud.

8

Herhaal voor alle gratis boeken die u wilt aanbieden. Verbreden van de mogelijkheden voor alle soorten categorieën geschikt zijn voor uw site. Dit zal je helpen brengen een bredere toch nog specifieke doelgroep naar uw website.

Populaire Blogs repurposing

9

Onderzoek populaire blogs, waaronder die van vrienden en familie. Gewenste sites die hits garner, zodat u de inhoud naar hits op uw site ook kan vertalen.

10

Neem contact op met de maker van de blog. Openen van een dialoog zal u laten weten of de persoon geïnteresseerd is in het maken van een e-boek versie van de hele blog.

11

Het schrijven van een contract tussen de website en de blogger. Dit moet bevatten van alle bijzonderheden over link rug naar de oorspronkelijke blogsite. Dit is het belangrijkste verkoopargument als de blog en de eBook-site verkeer met elkaar moet helpen.

12

Alle blogberichten downloaden en de berichten aan één enkel dossier condenseren. Controleer of de opmaak en eigendom van alle foto's opgenomen in de blog.

13

Formatteer de blogs in een enkel PDF-bestand voor uploaden naar de website. Dit maakt de blogs een enkele eBook.

Stap 6

Het eBook te uploaden naar uw website. Tag de inhoud correct en noodzakelijk om te voldoen aan uw contract met de blogger koppelingen toevoegen.

Stap 7

De eBook-gegevens naar de eBook-mappen om verkeer naar de site publiceren.

Tips & waarschuwingen

  • Het aanbieden van diverse gratis eBooks brengt mensen naar uw site. Vanaf daar zal de nieuwe bezoekers ook zien wat je te koop hebben. Als uw site gebruiksvriendelijk is, kunnen mensen aanbevelen aan anderen.
  • Houd uw prijspunt laag als u elk soort boek verkoopt. Dit helpt om te verkopen van de inhoud op het web.
  • Overwegen biedt alles kostenloos om verkeer spike en sponsoring te krijgen. Making money uit bedrijven is soms gemakkelijker dan het grote publiek.
  • Voor een on-site-lezer, zet niet te veel afleidende advertenties rond het boek. De onvriendelijke indeling dreigt te ontmoedigen van terugkerende bezoekers.
  • Het schrijven van contracten zelfs voor vrienden of familie om duidelijk te maken jullie bedoelingen en de intenties van de site. Dit helpt om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina is.