How to Get Directions With de gele pagina 's

How to Get Directions With de gele pagina 's


Als u toegang tot het Internet hebt, is krijgen van richtingen van de Yellow Pages-website een eenvoudige taak. Als u bent een beroep op een gedrukt exemplaar van de gele pagina's, hebt u om te doen een beetje meer werk om erachter te komen waar je heen gaat. Veel andere websites en print mappen bieden kaarten kan, en het een goed idee om een paar verschillende bronnen te controleren omdat oudere kaarten mogelijk verouderd. Aangezien de gedrukte editie van de Yellow Pages jaarlijks bijgewerkt wordt, zou het relatief huidige zijn.

Instructies

Online

1

Ga naar YellowPages.com.

2

Klik op 'Maps & Directions', gelegen aan de rechterkant in het gele vak aan de bovenkant van de pagina. Hiermee gaat u naar een nieuwe pagina met de optie 'Kaart' als een standaard.

3

Klik op 'Routebeschrijving', ook gevestigd aan de rechterkant in het gele vak aan de bovenkant van de pagina.

4

Voer het adres, doorsnede of stad die u vanaf opstart uw bestemming in de vakken verstrekt en klik op 'Routebeschrijving'.

5

Klik op 'Print' boven de kaart, en boven de lijst van richtingen. U kunt afwisselend, gewoon de essentiƫle informatie die u nodig neerschrijven.

Met behulp van de gele pagina's boek

6

Spiegelen aan de sectie van de kaarten van de gele pagina's.

7

Met behulp van de kaart-index, de straat die u bent vanaf en zoekt de straat die u op weg bent naar. De straten worden getoond in alfabetische volgorde en krijgen een raster letter en cijfer ernaast, zoals 'A3'. Als je in een grote stad, kunnen er verschillende kaarten voor elk gebied van de stad. De index zal u vertellen welke kaart om te kijken op.

8

Kijk naar de sectie van de kaart, aangegeven door de index. Zal er cijfers en letters loopt langs de bovenkant, de bodem en de zijkanten van de kaart, zodat u kunt het als een raster zien en de secties met uw startende street en bestemming street vinden.

9

Een potlood gebruiken als u wilt een route tussen de twee punten.

10

Noteer alle straten moet u inschakelen, en welke richting te draaien met elkaar.