How to Get Desktop Skins

Een computer "huid" is gemaakt met behulp van een grafische gebruikersinterface (GUI) en wordt toegepast op programma's of websites te veranderen van de look en feel. Sommige skins herschikken elementen van de interface om ze gemakkelijker te gebruiken. Software of websites die huiden toegevoegd aan hen kunnen hebben heten "skinnable." Technisch, desktops zijn niet "skinnable", maar u kunt toepassen thema's of behang dat de look en feel te wijzigen zonder het herschikken van elementen op het bureaublad. Vele websites beweren te hebben desktop skins, maar ze zijn eigenlijk behang of thema's. Hier vindt u een huid, achtergrond of thema online.

Instructies

1

Navigeer naar een website waarmee de vrije desktop huiden, achtergrond of thema's. Gratis bureaublad-thema; Huiden; en mooie Skins zijn alle goede opties waarvan websites staan hieronder vermeld in de sectie verwijzingen.

2

Blader door de lijst van opties, die worden gescheiden door onderwerp. Kies een u wilt en klik op 'Download'. Sla het bestand op uw computer op een locatie die gemakkelijk te vinden is.

3

Voor Mac-gebruikers: het thema toepassen door te klikken op "System Preferences," en vervolgens "Desktop & screensavers." Het desktop menu verschijnt automatisch. In een deelvenster aan de linkerkant wordt een map weergegeven. Blader door de directory te vinden van het thema en klik op 'Toepassen'.

4

Voor Windows-gebruikers: Klik op het bureaublad en klik op 'Eigenschappen'. Zoek de "Desktop" sectie en klik op "Wallpaper & thema's". Vinden van de "Browse" knop aan de rechterkant van het scherm en klik er op. Zoeken door uw bestanden te vinden van de opgeslagen thema en klik op 'OK'. Klik op "Apply" als de nieuwe bureaublad-thema of behang wilt instellen.