How to Get Cool Skins op Rainmeter

Rainmeter is een zeer geavanceerd aanpassen toepassing voor Windows die wordt gebruikt om de huid van uw bureaublad, Web-enabled widgets installeren en gemakkelijk bronnengebruik systeem op uw computer. Een verscheidenheid van websites beschikken over uitgebreide bibliotheken voor koele en functionele Rainmeter skins die kunnen worden gedownload voor gratis en geïnstalleerd in een kwestie van minuten.

Instructies

1

Start uw webbrowser en ga naar een Rainmeter thema repository (zie bronnen).

2

Blader de Rainmeter thema's beschikbaar om te downloaden en bekijken de het schermschoten om te zoeken naar een die je wilt.

3

Download het thema pakket zip bestand.

4

Open de map 'Downloads' en unzip het pakket thema. De uitgepakte pakket zal worden een map die configuratie-bestanden en extra sub-omslagen bevat.

5

De thema pakketbestanden uit de map 'Downloads' verplaatsen naar de "C:\Users\User Settings\gebruikersnaam\Mijn Documents\Rainmeter\Skins." De Rainmeter skins-map wordt automatisch gemaakt tijdens de installatie van Rainmeter. Alle huid pakket mappen moeten worden geplaatst in deze map om het thema te gebruiken.

6

Rainmeter Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Alles vernieuwen" voor het laden van de nieuwe themadossiers nadat u de thema-pakket hebt verplaatst naar de map skins.

7

Klik met de rechtermuisknop Rainmeter opnieuw en selecteer "RainBrowser" toe te passen uw nieuwe thema.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige Rainmeter thema's worden geleverd als Rainmeter huid bestanden (extensie .rmskin). Dubbelklik gewoon op deze bestanden installeren van het thema en het toe te passen in Rainmeter.