How to Get Cool IconsWeb pictogrammen dienen vele functies. Ze helpen maken van een webpagina visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, specifieke acties aangeven die aandacht vragen voor bepaalde functies of delen van inhoud, helpen communiceren zonder wordiness en het maken van eenvoudige lijsten van informatie meer boeiende. Indien juist gebruikt, kunnen Web icons verhogen de professionaliteit van een website en gemakkelijker om te navigeren. Ze kunnen ook worden gebruikt om een thema of Toon, zoals het gebruik van flitsende geanimeerde pictogrammen voor een kinder-website.

Instructies

1

Bezoek Web pictogram websites (zie bronnen) om uw zoekopdracht te starten. Als u op zoek bent voor pictogrammen die passen bij een bepaald thema, gebruiken de term bij uw zoekopdracht (bijvoorbeeld cool Web icons gratis).

2

Door verschillende websites bladeren totdat u hebt gevonden een dat biedt pictogrammen die u wilt gebruiken.

3

Aanmelden voor een account (indien nodig).

4

Selecteer het pictogram of de pictogrammen die u wilt gebruiken en volg de aanwijzingen van de download op de website.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn verschillende methoden om de pictogrammen te downloaden. Vele pictogrammen komen in sets en kunnen niet afzonderlijk worden gedownload, dat u voor het downloaden van een gehele pictogram map sommige en voor andere moet dat u afzonderlijke pictogrammen als afbeeldingsbestanden opslaat.