How to Get Cool Desktop achtergronden voor Windows XP met behulp van Flickr

How to Get Cool Desktop achtergronden voor Windows XP met behulp van Flickr


Terwijl het besturingssysteem Windows XP sommige zeer goede beelden biedt te gebruiken als bureaubladachtergrond, wil soms je iets een beetje anders. U vindt grote bureaubladachtergronden gebruik van Flickr, een online fotobeheer en het delen van toepassing. Doorblader talloze foto's en vind een die past bij uw stijl en personaliseert van uw computer.

Instructies

1How to Get Cool Desktop achtergronden voor Windows XP met behulp van Flickr


Ga naar de Flickr-website op < http://flickr.com/>.

2How to Get Cool Desktop achtergronden voor Windows XP met behulp van Flickr


Als u welk type van beeld weet u zijn op zoek naar en zoek vervolgens naar het gebruik van trefwoorden in het zoekvak op de startpagina.

3

Anders, eenvoudig navigeren door de web site en vinden van een beeld dat is aantrekkelijk voor u. De beste manier om dit te doen is te klikken op de koppeling Bladeren populaire tags of de bladeren interessante foto's die worden gedeeld via de laatste 7 dagen verbinding.

4How to Get Cool Desktop achtergronden voor Windows XP met behulp van Flickr


Zodra u een afbeelding die u wilt vinden, zorg ervoor dat het wordt het pictogram van alle soorten en maten met een vergrootglas boven de afbeelding weergegeven. Alleen afbeeldingen met dit pictogram kunnen worden gebruikt voor de achtergrond van het Windows-bureaublad. Klik op het pictogram.

5How to Get Cool Desktop achtergronden voor Windows XP met behulp van Flickr


Selecteer de grootte van de afbeelding die dichtst overeenkomt met de resolutie van het Windows-bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies instellen als achtergrond.

6How to Get Cool Desktop achtergronden voor Windows XP met behulp van Flickr


Open uw eigenschappen voor beeldscherm van het Configuratiescherm van Windows en selecteer de Desktop tab. Zorg ervoor dat u Stretch uit het vervolgkeuzemenu van positie selecteert. Dit zal de afbeelding om te vullen het hele scherm en bieden een geweldige uitstraling uitbreiden.

Tips & waarschuwingen

  • Een afbeelding met een lengte breedte verhouding die vergelijkbaar is met de resolutie van uw beeldscherm vinden zal produceren de beste achtergronden.
  • Alleen afbeeldingen met het pictogram van alle soorten en maten kunnen als achtergrond voor het bureaublad worden gedownload.