How to Get Cool Add-Ons voor HTML-pagina 's

U kunt kleine afbeeldingen invoegtoepassingen maken uw HTML-webpagina's een beetje meer flitsende. Hier is hoe.

Instructies

1

Erachter te komen wat je wilt. Het helpt om te tekenen mock-ups van uw HTML-webpagina's. Vervolgens bekijken hen in hun huidige toestand. Wat ontbreekt? Markeren de plekken waar een goede animatie of een interactieve add-on thuishoren.

2

Ga naar animatie clearing houses voor graphics en geanimeerde bits. Sites zoals gifanimations.com hebben ton van kleine animaties voor gebruik op uw webpagina en ze passen gemakkelijk in een HTML-code.

3

Check out opties voor interactieve add-ons. Lees meer over de functies van dingen zoals Webtellers en gidsen te zien of uw systeem hen kan ondersteunen. Sommige kan gewoon worden aangesloten op de HTML-code, anderen moeten een server te bedienen.

4

Halen veel van uw benodigde invoegtoepassingen via freeware sites. Webmonkey is een geweldige plek voor het oppakken van add-on gear voor HTML-pagina's, en ze hebben web ontwerp advies en ondersteuning, ook.

5

Uw extra functies toevoegen aan uw pagina. Lezen van de documentatie op de site zal u helpen weten als u moet zetten iets speciaals in HTML om uw items te voegen. Waarschijnlijk zoekt u gewoon de plek waar u wilt dat uw add-on en plak de code in.