How to Get Around Macrovision problemen met een PCI-TV Tuner

How to Get Around Macrovision problemen met een PCI-TV Tuner


Macrovision is een regeling voor kopieerbeveiliging die is ingebouwd in commercieel gekocht videoband cassettes, zoals films gemaakt in Hollywood. Toevoegen om te krijgen rond de problemen opgelost die Macrovision veroorzaken kan wanneer een videorecorder is verbonden met een PCI-TV tuner in een computer, een "time base corrector" of TBC, tussen de twee. De time base corrector, die kan worden gekocht bij een elektronicawinkel, zal het videosignaal zijn normale werking herstellen zodat de video kan worden bekeken op de computer.

Instructies

1

Plaats de videorecorder naast de computer en steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact. Plaats de time base corrector naast de videorecorder en steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact.

2

Steek een uiteinde van een video-kabel in de video-uitgang op de achterkant van de videorecorder. Plaats het andere uiteinde van de kabel in de video-ingang op de time base corrector.

3

Steek een uiteinde van een video-kabel in de video-uitgang van de videorecorder. Plaats het andere uiteinde van de video-kabel in de video-ingang op de PCI-tunerkaart. Dit zal meestal worden gevonden op de achterzijde van de computer.

4

Plaats de rode en witte RCA stekkers aan het ene uiteinde van de audiokabel in de rode en witte RCA-audio-uitgangen van de videorecorder. Plaats de rode en witte RCA stekkers aan het andere uiteinde van de audiokabel in de rode en witte RCA audio-ingangen op de PCI-tunerkaart.

5

Plaats de VHS-tape die worden overgebracht naar de videorecorder, die ook de videorecorder ingeschakeld wordt. De time base corrector inschakelen.

6

De PCI-Tuner video programma starten door deze te selecteren uit het menu "Alle applicaties" na te hebben geklikt 'Start'. Druk op de "Play" knop op de videorecorder en de "Record" knop op de video-programma. Druk op de toets "Stop" op de video-programma wanneer de videoband is afgespeeld.

7

Druk op de knop "Opslaan" op de video-programma. Het digitale bestand dat moet worden gemaakt in het tekstveld "Naam" aan de bovenkant van het venster dat verschijnt een naam. Klik op de "Opslaan" knop aan de onderkant van het venster. Sluit de video-programma.

8

Uitwerpen van de VHS-tape van de videorecorder. Schakel de videorecorder uit. De time base corrector uitschakelen. De kabels uit de time base corrector, de videorecorder en de computer verwijderen.