How to Get 25 GB gratis opslagruimte op het Internet vanaf Windows Skydrive

Windows SkyDrive is een aanbod van Microsoft die u voorziet van 25 GB opslagruimte in de cloud. Als u niet bekend bent met de werk-cloud, bieden zij u 25 GB vrije ruimte op het Internet zodra u een account aanmaken. Om toegang tot de account, wordt een snelle Internet-verbinding aanbevolen. U kunt deze ruimte gebruiken back-up foto's, documenten, muziek en andere informatie.

Instructies

1

Open de browser van uw keuze (Firefox, Chrome, IE) en voer het volgende webadres: http://skydrive.live.com/.

2

Klik op aanmelden voor een Windows LIVE ID inloggen op Windows Live SkyDrive of invoeren van een bestaande Windows Live ID als u reeds men zijn.

3

Inloggen op Windows Live Skydrive. Hebt u de mogelijkheid om het maken van mappen en bestanden toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een map met de naam van de foto's en een map met de naam documenten. Zodra u de mappen hebt gemaakt, kunt u bestanden toevoegen door te klikken op "Bestanden toevoegen" en kies de bestanden die u wilt toevoegen. U hebt ook de optie van het laadprogramma installeren. U kunt slepen en neerzetten van documenten in tegenstelling tot het uploaden van documenten één-op-een-time.