How to Fix WinHTTP DLL

WinHTTP.dll is een Windows Dynamic Link Library bestand. Dynamic Link Library-bestanden bevatten common-taal instructies, waarop meerdere programma's en onderdelen van het besturingssysteem kunnen uitvoeren van de gevraagde functies. Dit bestand wordt gebruikt door Windows HTTP Services en de effecten van meerdere Web- en netwerk-gerelateerde programma's. Sommige software niet installeren of functioneren als dit bestand ontbreekt, beschadigd of verouderd. Om op te lossen problemen met dit bestand, kunt u bijwerken naar een nieuwe versie, de vorige werkende versie terugzetten of handmatig het bestand vervangen. Het is het beste om te proberen deze oplossingen in de volgorde waarin ze worden weergegeven.

Instructies

Belangrijk systeemupdates installeren

1

Klik op de "Start" knop in Windows en vouw de map "Alle programma's". Klik op de "Windows Update" link die wordt weergegeven in de eerste kolom van het programma. Dit zal het starten van Microsoft Internet Explorer.

2

Klik op de knop "Express Install". Windows zal beginnen op zoek naar alle belangrijke updates die u nog installeren moet, die een paar minuten duurt.

3

Klik op de knop "Updates installeren" als Windows belangrijke updates voor uw computer vindt. De updates zullen beginnen met het downloaden en installeren onmiddellijk, maar het proces kan even duren.

4

Herstart uw computer wanneer gevraagd dit te doen nadat het installatieproces is gesloten.

5

Zie als aan winhttp.dll gerelateerde nog steeds problemen. Als ze niet, de updates waarschijnlijk vaste naar de werkstuk, zoals bijgewerkte versies van dit bestand opgenomen met de meeste service pack-updates voor de meeste versies van Windows zijn. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de volgende sectie over het herstellen van de vorige werkende versie van winhttp.dll.

Herstellen van de laatste versie te werken

6

Klik op de "Start" knop in Windows. Vouw "Alle programma's," dan "Accessoires" en vervolgens "Systeemwerkset." Klik op "Systematiek weergeven".

7

Klik op de ballon naast "Een eerdere status van deze computer herstellen" en klik vervolgens op de knop "Volgende".

8

Een herstelpunt selecteren in de kalender door te klikken op een vet datum. Als u net problemen plotseling, misschien begonnen na het installeren van conflicterende software of getting te virus, een herstelpunt van rechts kiezen voordat u begonnen problemen. Als u denkt dat het probleem kan zijn er voor enige tijd dat, gebruik de "Terug"-knop naast de agenda om terug naar de vroegste herstelpunt. Nadat u een herstelpunt, klikt u op de knop "Volgende".

9

Lees de details van de terugzetten op het bevestigingsscherm; Klik vervolgens op de knop "Volgende" of "Finish". De computer zal zich herstellen en herstart automatisch, die kan enkele minuten duren.

10

Klik op "OK" in het bevestigingsvenster dat verschijnt nadat Windows is opgestart. Zie als u nog steeds problemen met betrekking tot winhttp.dll. Als u dit doet, kan de beste oplossing worden ter vervanging van het bestand handmatig. In de laatste sectie vindt u deze instructies.

Winhttp.dll handmatig vervangen

11

Uw webbrowser gebruiken om te navigeren naar een site waar je winhttp.dll gratis kunt downloaden. In de sectie Resources vindt u een link naar een betrouwbare downloadsite.

12

Klik op de downloadkoppeling, sla het bestand op uw harde schijf en open het. Het zal openen in WinZip of uw gelijkwaardige unzipping software. Pak het winhttp.dll bestand naar uw desktop.

13

Dubbelklik op het pictogram "Mijn Computer"; navigeer vervolgens naar de systematiek vouwblad. Als u Windows XP of Vista op een 64-bits systeem, is deze map op "C:\Windows\SysWOW64." Als u van een van deze besturingssystemen op een 32-bits systeem gebruikmaakt, wordt de map op "C:\Windows\System32." In Windows NT en 2000, de map zich bevindt op "C:\WINNT\System32." Ten slotte, in Windows 95, 98 en Me, het is op "C:\Windows\System."

14

Sleep het bestand winhttp.dll vanaf het bureaublad naar de systeemmap. Als u een vraag of wilt u het bestaande bestand vervangen door de nieuwe prompt ziet, klikt u op "Ja."

15

Start Windows opnieuw. Windows zal automatisch het nieuwe dll-bestand registreren op schoen-opwaarts, en u moet zitten kundig voor Web - en netwerk-gerelateerde software normaal gebruiken.