How to Fix Windows XP zoeken

How to Fix Windows XP zoeken


De Microsoft Windows XP-zoekfunctie metgezel kan bruikbaar zijn bij het lokaliseren van bijna elk bestand op een Windows-besturingssysteem. Het is mogelijk dat schadelijke software en virussen te veroorzaken het gereedschap om te verdwijnen uit het startmenu en misschien stoppen met werken volledig. Zonder de Zoekassistent naar behoren functioneert, kunnen een bestand of map zoeken uiterst moeilijk, zo niet onmogelijk. Voordat ook geïrriteerd, weten zijn er eenvoudige remedies om te corrigeren zowel van deze situaties.

Instructies

Search Tool in het startmenu herstellen

1

Rechtsklik op de taakbalk van Windows en selecteer \"Properties\" om de taakbalk en Start de eigenschappen van het Menu venster te openen.

2

Klik op de \"Customize\" knop onder de \"Start Menu\" tabblad te openen van het Menu Start aanpassen.

3

Ga naar en controleren van de \"Search\" optie onder de \"Advanced\" tab. Klik op \"OK\" om het venster te sluiten. U hebt net de \"Search\ hersteld" metgezel snelkoppeling aan het Menu Start van Windows.

Elimineren van Search Tool pop-fouten

4

Klik op \"Start\" en selecteer vervolgens \"Run\" om de Run opdrachtpromptvenster te openen. Typ \"regedit\" (zonder aanhalingstekens) en klik op \"OK\" om de Register-Editor-venster te openen. Deze stap begint het proces van de afschaffing van eventuele pop-up fouten die u kunnen krijgen zou wanneer probeert uit te voeren van de metgezel van de zoekfunctie.

5

Boor neer aan de \"Namespace\" map in het linkerdeelvenster van het venster Register-Editor:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace

6

Klik met de rechtermuisknop op de \"Namespace\" map en klik op \"New\" in te voeren een nieuwe registersleutel.

7

Typ de volgende sleutel (inclusief de accolades) in het venster en druk op \"Enter\" wanneer u klaar bent:

{e17d4fc0-5564-11d1-83f2-00a0c90dc849}

8

Met de rechtermuisknop op de \"Default\" register sleutel in het rechterdeelvenster van het venster Register-Editor en selecteer \"Modify\" om de tekenreeks bewerken-menu te openen.

9

Typ \"Search Results Folder\" in het venster en klik op \"OK.\" sluit het venster van de Register-Editor en herstart de computer. De Windows XP-zoekfunctie metgezel moet nu volledig functioneel.