How to Fix Windows interne fout 2337

How to Fix Windows interne fout 2337


Interne fout 2337 is een gemeenschappelijke maar frustrerend fout die kan worden weergegeven in alle belangrijke versies van Microsoft Windows. Het is een van de twee oorzaken: een probleem met Microsoft .NET Framework of een gebrekkige-installatieschijf. Oplossen van het probleem eerst vereist een herinstallatie van het .NET Framework. Als deze actie er niet in slaagt het probleem op te lossen, moet u de software die de fout uit uw machine genereert verwijderen, een cd-rom omruilen van de fabrikant en opnieuw installeren van de software van de werkende schijf.

Instructies

How to Fix Windows interne fout 2337

1

Het .NET Framework downloaden. De meest voorkomende oorzaak van deze fout is een probleem met het .NET Framework. De meest recente versie van de software (versie 3.5) verkrijgen op de website van Microsoft en sla het op uw computer.

2

.NET Framework installeren. Zoek het gedownloade bestand dotNetFx35setup.exe in de vorige stap. Dubbel klik op het pictogram Start het programma en beginnen met de installatie. Volg de instructies van het programma en wijzig niet de standaard opties.

3

Start de computer opnieuw. Nadat de installatie van .NET Framework is voltooid, moet u opnieuw opstarten van uw computer om de wijzigingen te activeren. Klik op de knop "Start", selecteer "Shut Down," dan Kies 'Opnieuw opstarten' en klik op 'OK'.

4

Voer het programma fout veroorzaken. Als interne fout 2337 niet meer verschijnt, u het probleem hebt opgelost en kunt hier stoppen. Als het foutbericht nog steeds bestaat, moet u de software voor het genereren van de fout wilt verwijderen.

5

Toegang tot de Windows "Control Panel". Als opnieuw installeren van de .NET Framework het probleem niet is opgelost, moet u de gebrekkige software te verwijderen. Begin door te klikken op de knop "Start". Uw muis omhoog en plaatst u de cursor over de "Settings"-optie, en selecteer vervolgens "Control Panel" in het submenu te openen.

6

Start het hulpprogramma gebruikt voor het verwijderen van programma's. Als u het besturingssysteem Windows XP, zoekt u het "Control Panel"-tool genaamd "Toevoegen of wegnemen programma." Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt, dit hulpprogramma gaat door een andere naam: "Programma'senonderdelen." Zoek het hulpprogramma dat correspondeert met het besturingssysteem van uw computer en dubbelklik op het pictogram om het te lanceren.

7

Verwijder het programma de interne fout 2337 ervaren. Scroll naar beneden de lijst met programma's op het scherm totdat u de naam van het programma dat u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van het programma en kies de optie "Verwijderen". Bevestigen dat u wenst te verwijderen van de software en het venster open te verlaten tot het verwijderingsproces is voltooid.

8

Verzoek vervangende software van de fabrikant. Deze stap is moeilijk te overzicht met zekerheid omdat beleidsmaatregelen en praktijken van één bedrijf naar het andere variëren. In het algemeen, het vennootschappelijk technische supportafdeling contact, telefonisch of via e-mail en uw situatie uitleggen. Ze zal waarschijnlijk moet u om terug te keren van de defecte schijf voordat u een vervanging mailing. Dit proces duurt doorgaans vier tot zes weken.

9

De software installeren vanaf de vervangende schijf. Volg de aanwijzingen in de gids van de installatie van uw software. Na het installeren van de software en de computer opnieuw opstarten, interne fout 2337 moet niet langer worden weergegeven.