How to Fix Windows geen schijffoutWanneer u uw computer aanzet, verschijnt een foutbericht "No Disk". Volgens de website van Microsoft komt dit doordat Windows kan uw computer niet vinden. Er zijn stappen te volgen om te herstellen van de glitch. Als de Windows adviseert website, u moet gaan naar de volgende stap alleen als Windows niet reageert op de een voor het. U kan het bericht voor een breed scala van redenen, van de behoefte te rebooten naar een gebroken computer ontvangen.

Instructies

1

Controleer uw computer op virussen. Volgens de website A consumeren ervaring, dit te doen door het scannen met een virus checker of een anti-spyware programma.

2

Probeer het wijzigen van stationslettertoewijzingen. Zoals het artikel over een consumeren ervaring vertelt, beginnen met zeker alle verwisselbare en media aandrijving hebben een verbinding met uw computer. Ga naar "My Computer", klik met de rechtermuisknop en druk op "Beheren". Zodra je in dat venster, drukt u op "Schijfbeheer". Vervolgens zoekt u naar "Change Drive Letter en paden" en kies een andere letter dan datgene wat nu in uw systeem. Sla eventuele wijzigingen die u hebt aangebracht.

3

Verwijder alle schijven, schijven en USB koorden. Zoals de Microsoft-website opmerkt, zouden kunnen Windows produceren dit foutbericht wordt weergegeven als het probeert te schoen opwaarts vanuit de verwisselbare items op uw computer hebt in plaats van vanaf de harde schijf.

4

Schakel alle voorafgaande bestanden lijsten, documenten en mappen. Volgens een consumeren ervaring, kan het probleem zijn dat de aanwezigheid van uw verwijderbare media gecombineerd met lijsten van voorafgaande gebruik computer is verwarrend.

5

Controleer uw vaste schijf. Als de vaste schijf gedeeltelijk beschadigd is en u beschikt over Windows XP, is het wellicht staat om positiebepaling op een reparatie door programma te installeren, als de Vensters website erop wijst. Echter, als het is uw hele harde schijf, is het tijd om het te vervangen.

Tips & waarschuwingen

  • Heb altijd back-upbestanden. Kopie├źn maken van al uw werk in het geval van het hebben van uw harde schijf te vervangen. Anders verliest u al uw harde werk als dat uw volledige harde schijf blijkt of USB-kabel of een andere opslagapparaat, beschadigd was. Back-upbestanden hebben zal vergemakkelijken de restauratieproces.