How to Fix van circulaire formules in Excel

How to Fix van circulaire formules in Excel


Excel bevat veel ingebouwde formules die kunnen berekenen fouten verminderen, berekeningen vereenvoudigen en standaardiseren van werkblad berekeningen. Soms kan een kringverwijzing fout optreden wanneer u met behulp van een standaard formule of een aangepaste formule schrijft. Een circulaire formule, hierna aangeduid als een kringverwijzing in Excel is wanneer de formule in een cel weer naar zichzelf in de berekeningen verwijst. Dit betekent dat de cel weten van zijn eigen waarde moet te maken van de berekening; en aangezien de waarde van de cel is gebaseerd op de berekening, het is onmogelijk om te weten de waarde voorafgaand aan de berekening wordt gemaakt. Wanneer de cel wordt rechtstreeks verwezen is het gemakkelijker om te identificeren van de kringverwijzing dan wanneer de cel niet indirect verwezen wordt, bijvoorbeeld wanneer de waarde in de cel wordt gebruikt in een berekening voor een andere cel.

Instructies

How to Fix van circulaire formules in Excel--cel direct waarnaar wordt verwezen

1

Om aan te tonen van dit soort circulaire formule en de oplossing van het probleem een eenvoudige bank verzoening werkblad wordt gebruikt. Een Excel-werkblad als volgt instellen: label in rij 1 kolom A: evenwicht, kolom B: debet, kolom C: krediet, kolom D: kolom E: verwijzing, kolom F: datum en kolom G: uitgeschakeld Bank.

2How to Fix van circulaire formules in Excel


In rij 2 invoeren: een 500 dollar krediet in de kolom "Krediet", "Deposito rekening te openen" in de kolom 'Aan', en een datum in de kolom "Datum". In het "evenwicht" kolom op rij 3 Typ de volgende formule: = A3 + C2-B2, met de bedoeling dat deze formule zou het voorafgaande evenwicht, stortingen toevoegen en aftrekken van een automatische incasso's. Wanneer u deze formule invoert, krijgt u een foutbericht met de melding dat een kringverwijzing is gemaakt. U kunt op de Selecteer 'OK' of 'Help' om te bevestigen de verwijzing zelf of "Annuleren" om te negeren de kringverwijzing. Als u 'OK' of 'Help' een pop-upvenster wordt geopend krijgt u meer informatie over kringverwijzingen.

3How to Fix van circulaire formules in Excel


Naast het pop-upvenster met meer informatie over kringverwijzingen een werkbalk wordt geopend wanneer u selecteert 'OK' of 'Help'. Dit is de werkbalk Kringverwijzing. Als u de pijl omlaag op de werkbalk zal tonen alle kruisverwijzingen in de huidige werkmap. U kunt direct naar de kringverwijzing gaan door deze te selecteren uit het drop-down lijst.

4How to Fix van circulaire formules in Excel


Tot vaststelling van de kringverwijzing kan worden gedaan door eerst de cel te selecteren en dan het plaatsen van uw cursor op de formulebalk. Deze kleur codes de formule om de werkelijke cellen op het werkblad waarnaar in de formule. In dit voorbeeld ziet u dat de cel A3 zelf in de formule verwijzingen.

5

De algebraïsche gelijk aan dit zou de formule: x = x + y - z, die alleen in één geval gelden zou, waar y en z = zero. U kunt deze formule, wijzig de formule in A3 naar referentie cel A2 in plaats van cel A3. Dit kan worden gedaan door rechtstreeks in de formulebalk te typen, te slepen van de gekleurde rand, die is rond de cel A3 zodat er rond cel A2 of overtypen van de formule.

How to Fix van circulaire formules in Excel--cel niet indirect waarnaar wordt verwezen

6

Ter demonstratie niet indirect verwezen circulaire formules, hebben we gewoon een kolom toegevoegd aan het werkblad van de praktijk en het label "Rente betaald." In rij 2 van die kolom voert u de volgende formule: = A30.03, met.03 vertegenwoordigen rente betaald op de balans. In rij 3 in de kolom Saldo Typ de volgende formule: = A2 + C2-B2 + D2. De algebraïsche gelijk aan dit zou de formule: x = y, w + z + (x .03 hoeveel

7How to Fix van circulaire formules in Excel


Wanneer u deze formule invoert, krijgt u een foutbericht met de melding dat een kringverwijzing is gemaakt. U kunt op de Selecteer 'OK' of 'Help' om te bevestigen de verwijzing zelf of "Annuleren" om te negeren de kringverwijzing. Als u 'OK' of 'Help' een pop-upvenster wordt geopend krijgt u meer informatie over kringverwijzingen.

8How to Fix van circulaire formules in Excel


Naast het pop-upvenster met meer informatie over kringverwijzingen een werkbalk wordt geopend wanneer u selecteert 'OK' of 'Help'. Dit is de werkbalk Kringverwijzing. Als u de pijl omlaag op de werkbalk zal tonen alle kruisverwijzingen in de huidige werkmap. U kunt direct naar de kringverwijzing gaan door deze te selecteren uit het drop-down lijst. Aangezien dit een niet indirect verwezen circulaire formule die een pijl zal wijzen van de cel die is van de kringverwijzing terug naar de cel die naar die cel verwijst. In dit voorbeeld terug de pijl wijst uit A3 naar D2, die aangeeft dat A3 D2 voor de berekening wordt en dat D2 naar A3 voor de berekening verwijst.

9

U kunt deze formule, door de formule in D2 te wijzigen naar referentie cel A2 in plaats van cel A3. Dit kan worden gedaan door rechtstreeks in de formulebalk te typen, te slepen van de gekleurde rand, die is rond de cel A3 zodat er rond cel A2 of overtypen van de formule.

Tips & waarschuwingen

  • In werkbladen die zwaar in formules zijn kan het lastig zijn te achterhalen waar de kringverwijzing plaatsvindt. Maak gebruik van het drop-down menu waarin elke kringverwijzingen op de werkbalk Kringverwijzing om snel te zoeken kringverwijzingen.
  • Wanneer u verandert ervoor formules zorgen dat u de juiste cellen in uw nieuwe formule verwijst. Een gemakkelijke manier om visueel zien welke cellen wordt verwezen in de formule is vervolgens zet uw cursor in de formulebalk te selecteert u de cel die de formule bevat. Dit zal plaats een gekleurde rand rondom elke cel die deel uitmaakt van de formule. De gekleurde rand komt overeen met de kleur van de celverwijzing in de formule.