How to Fix USB-muis problemen in Windows Vista

How to Fix USB-muis problemen in Windows Vista


Wanneer u nieuwe software geïnstalleerd of naar de Windows Vista-besturingssysteem bijgewerkt, kan jullie zijn vergeten over uw muis. Als het is niet bekabeld met Bluetooth-technologie, zal het niet zitten kundig voor gelijke tred houden met uw door te klikken op opdrachten. Wanneer dit gebeurt, kunnen die vroege gevoelens van nieuwigheid opwinding wenden tot frustratie. Maar u kunt combineren de oude met de nieuwe ten slotte de kwestie te lossen.

Instructies

1

Klik op "Start" type 'devmgmt.msc' en druk op "Enter".

2

Dubbelklik op "Muizen en andere aanwijsapparaten," Klik met uw rechter muisknop en klik op 'Eigenschappen'.

3

Klik op het tabblad "Stuurprogramma", klik op "Update Driver" en volg de aanwijzingen van de wizard om het proces te voltooien. Als uw muis nog steeds niet reageert is, gaat u naar stap 4.

4

Klik op "Start," type "appwiz.cpl" en druk op "Enter".

5

Klik op "Microsoft IntelliPoint," Klik op ' Unistall/wijzigen' en klik op "Ja" op de bevestigingsprompt voor het verwijderen van het apparaat

6

Verwijder de muis uit de computer en de computer opnieuw opstarten.

7

Sluit de muis op de computer en installeer de software voor het (zie bronnen).

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u een nieuwe computer kopen of uw besturingssysteem upgraden, investeren in een nieuwe muis, als er meer dan twee jaar oud. Technologie verandert als we spreken.
  • U moet administrator-bevoegdheden om deze stappen te volgen. In sommige gevallen, moet een wachtwoord of een bevestiging worden ingevoerd.