How to Fix slechte sectoren in MacTheRipper

MacTheRipper gebruikers worden vaak geconfronteerd met foutberichten rapporteren zij rippen DVD heeft beschadigde sectoren. Een sector is een generieke onderverdeling van de totale gegevens op een DVD. De voornaamste oorzaken van deze fouten zijn fysieke schade aan de DVD zelf en kopieerbeveiliging software. Er is weinig die je in elk van deze gevallen doen kunt. Voor de voormalige, proberen de disk voorzichtig met een natte doek afvegen. Voor de laatste bent u grotendeels aan de genade van MacTheRipper de mogelijkheden. Zelfs de nieuwste versies zijn relatief zwak in vergelijking met de meest recente kopie beschermingssoftware.

Instructies

Gemeenschappelijke oplossingen voor slechte Sector fouten

1

Als u wordt gevraagd te kiezen tussen een slechte sector of een optie genaamd "PAD VOB" te verwijderen, selecteert u de laatste. VOB staat voor "Video Object File," dat een specifieke DVD-formaat is. "Padding" is een proces waarmee een programma beschadigde of anderszins vervangt beschadigd gegevens met welke bedragen aan de "vuller," bouwen in wezen een kussen over het gebied dat een DVD-speler kan lezen en pas over maar afspelen van het VOB-bestand niet zal verstoren.

2

Als de slechte sectoren zijn gerelateerd aan de gebieden van de DVD zoals bonus materialen (in tegenstelling tot de film zelf), is het mogelijk dat u het probleem omzeilen door het overschakelen van "Volledige extractie" naar "Main Feature"-modus in de "Mode"-venster.

3

MacTheRipper update naar de nieuwste verion, 3.0. Deze nieuwste versie is niet gratis. Het vereist een "donatie," die gebruikers zijn rapportage als 50 dollar sinds oktober 2007. Bovendien, het programma zelf is niet beschikbaar voor algemene download, die potentiƫle kopers wil onderzoeken op tech-gerelateerde forums en prikborden om contact met de makers en de distributeurs. Dit heeft geleid tot een aantal klachten van de gebruiker op de tech gemeenschapsforums zoals MacRumors.