How To Fix registermachtigingen voor Internet Explorer

How To Fix registermachtigingen voor Internet Explorer


Problemen met machtigingen in het Windows-register voor Internet Explorer kunnen voorkomen dat bepaalde typen programma's, zoals de Adobe Flash Player, correct wordt geïnstalleerd. Wanneer dit gebeurt moet u downloaden en uitvoeren van de SubInACL en de reset_fp10.cmd om te resetten de programmavermelding in het Windows-register. Hierdoor zal u de Adobe Flash Player installeren op uw systeem voor gebruik met de Internet Explorer-browser.

Instructies

1

Het hulpprogramma SubInACL downloaden vanaf het Microsoft Download Center (zie bronnen). Klik op de "Download" knop en klik vervolgens op de knop "Bestand opslaan". Sla het bestand op uw bureaublad en dubbelklik vervolgens op het bestand "subinacl.msi" om de tool te installeren op uw systeem.

2

Download het bestand reset_fp10.zip van Adobe (zie bronnen). Sla het bestand op uw bureaublad en dubbelklik vervolgens op het bestand om de inhoud ervan weer te geven.

3

Met de rechtermuisknop op het bestand reset.fp10.cmd en selecteer "Kopiëren" in het contextmenu.

4

Selecteer de optie "Mappen" en selecteer de lokale schijf (C:) onder deze Computer.

5

Navigeer naar "C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools."

6

Klik met de rechtermuisknop aan de rechterkant van het venster en kies "Plakken" in het contextmenu.

7

Dubbelklik op het bestand reset_fp10.cmd en wacht terwijl het hulpprogramma SubInACL wordt uitgevoerd.

8

Wanneer het bericht 'Druk op een willekeurige toets om verder te' verschijnt is het hulpprogramma voltooid.

9

De Adobe Flash Player installeren.

Tips & waarschuwingen

  • Resetten van elk programma in het register door de specifieke CMD-bestand uitvoeren vanaf "" C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools"
  • Als het reset_fl10.cmd bestand in niet in "C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools geplaatst" zal niet het hulpprogramma SubInACL uitgevoerd.