How to Fix Reds in Photoshop

How to Fix Reds in Photoshop


Als u rood in het gezicht van het nemen van een foto die kwam niet out rechts, ontdoen van de blos--op het scherm en in het echte leven--met behulp van Photoshop. Adobe Photoshop biedt verschillende manieren om te veel of te weinig rood in foto's vast te stellen. Verlichting, achtergrond, en zelfs de flitser zijn factoren die de rode effecten veroorzaken. Met Photoshop, kunt u bellen rood omlaag of omhoog, waardoor de afbeelding terug naar een meer realistische weergave.

Instructies

1

Open Adobe Photoshop. Klik op het menu "Bestand". Selecteer 'Openen'. Zoek de afbeelding met de reds aan te passen, en dubbelklik op de naam van het bestand.

2

Open het menu "Beeld". Klik op "Aanpassingen." Selecteer "Channel Mixer."

3

Sleep het venster "Kanaalmixer" zodat u kunt zien het en de afbeelding, of op minste het rode gebied vast te stellen. Als het "uitvoerkanaal" "Red" niet standaard wordt weergegeven, open het menu, en selecteer het.

4

Schuif de "Red"-balk naar links om het verwijderen van overtollige rood uit het beeld. Om toe te voegen rood, schuift u de balk naar rechts. Pas de andere bars zoals vereist, en klik op "OK" of klik op "Annuleren" om terug te keren naar de oorspronkelijke afbeelding.

5

Klik nogmaals op "Beeld" en "Aanpassingen". Klik op "Vervangen kleur." Opmerking die de cursor in een pipet verandert. Klik in een rode kleur te vervangen--inzoomen op de afbeelding indien nodig omdat rood kleine pixel door kleine pixel afwijken. Opmerking dat het rood wordt weergegeven in het bovenste vak van de "Kleur" in het venster.

6

Schuif de balken onder de rubriek "Vervanging" naar de kleur ter vervanging van de rode, die in het venster "Resultaat verschijnt". Klik op de "OK" knop en alle gebieden van de afbeelding met die rode kleur worden gewijzigd.

7

Klik nogmaals op "Beeld" en "Aanpassingen". Selecteer "Color Balance" en sleep het venster naar de kant. De schuifregelaar "Cyaan/rood" over naar de cyaan kant te elimineren van te veel rood, of verplaats het naar de rode zijde rood aan de afbeelding toevoegen. Klik op "OK" wanneer voldaan.

8

Klik op "Bestand". Selecteer "Save As," Maak een nieuwe titel voor de afbeelding en klik op de knop "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Alle aanpassingen, hangt sterk af van de oorspronkelijke afbeelding rode inhoud. Elke foto is anders, zelfs momentopnamen genomen op dezelfde plek en in de juiste volgorde. É㠩 n optie die u kunt proberen is de gevolgen van elke actie opnemen in een klein notitieboekje, zoals "Slid kanaal mixer rode right to"40,"klaarde appel in de mand." Hoewel het dezelfde aanpassing en het percentage mei niet look the same telkens, zul je een overzicht van wat u gebruikt en waar.