How to Fix problemen met Windows Mediaplayer 11 en Vista

How to Fix problemen met Windows Mediaplayer 11 en Vista


Windows Media Player 11 is beschikbaar voor vele versies van het Windows-besturingssysteem, met inbegrip van Windows Vista. Wanneer fouten optreden bij het afspelen van audio of filmbestanden, stappen zullen moeten worden genomen om de problemen te verhelpen. Dit kan inhouden dat de meest recente update van de patch voor het programma of met behulp van het selectievakje voor de optie van updates van binnen het programma installeren.

Instructies

Krijgen van de recentste flardupdate

1

Ga naar de Microsoft-website voor de 'cumulatieve update voor Windows Mediaplayer 11 in Windows Vista' (Zie 'Bronnen').

2

Scroll naar beneden de pagina en klik op de link "Download het pakket Update voor Windows Vista (KB941651) nu." Dit brengt u naar het Microsoft Download Center.

3

Klik op de knop "Doorgaan" om te valideren van uw versie van Windows. Klik op de "Download" knop om naar de downloadpagina te gaan. Klik op de link "Download starten" als de download niet automatisch start.

4

Klik op de knop "Save File" Sla het bestand op uw bureaublad. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de update uit te voeren. Start de computer opnieuw op als hierom wordt gevraagd nadat de update is voltooid.

5

Media Player opnieuw om te zien als het programma nu correct draait worden uitgevoerd.

Controleren op Updates

6

Dubbelklik op het Windows Media Player-pictogram op het bureaublad om het programma te openen. U kunt als alternatief, klik op het menu Start en ga naar de optie "Alle programma's".

7

Klik op de "Help" drop-down en selecteer de optie "Check for Updates". Wacht terwijl uw systeem zoekt naar de programma updatebestanden en codecs geïnstalleerd.

8

Sluit en start Media Player om te zien als het programma nu correct draait.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op de "Help" drop-down van binnen het programma en selecteer de "Troubleshooting on line" optie om naar de website van Microsoft oplossen.
  • Windows Media Player is geïntegreerd in Windows Vista en kan niet worden geïnstalleerd op uw systeem.