How to Fix problemen met Internet Explorer 7 in Windows VistaMicrosoft Internet Explorer 7 wordt standaard meegeleverd op de meeste computers met Windows Vista. Helaas, dit stuk van gratis software kan soms storing. Het goede nieuws is dat Windows Vista een automatische modus voor het oplossen van problemen bevat voor het oplossen van veelvoorkomende problemen met Internet Explorer 7. Als u de juiste stappen hebt uitgevoerd, kunt u de meeste Internet Explorer problemen verlichten in slechts een paar minuten.

Instructies

1

Klik op de "startmenu."

2

Klik op de "Control Panel". Het Configuratiescherm van Windows Vista wordt geopend in een nieuw venster.

3

Klik op "Systematiek en onderhoudswerkzaamheden" uit de lijst met opties van het Configuratiescherm.

4

Blader door het venster van het systeem en onderhoud totdat je een kop merken met het label "Probleemrapporten en oplossingen." Volgens Microsoft is Windows Vista meldt zich automatisch terugkerende fouten op uw computer, met inbegrip van die welke verband houden met Internet Explorer 7, zodat uw PC opsporen en herstellen van vele problemen dwars door geautomatiseerde probleemrapport en oplossing.

5

Klik op de tekst die "Controleren leest voor nieuwe oplossingen," gelegen onder de apparaatcategorie Probleemrapporten en oplossingen. Windows zal beginnen met het zoeken naar oplossingen voor de problemen van de computer. De zoekopdracht kan enkele minuten duren. Wanneer een lijst met beschikbare oplossingen wordt weergegeven op de onderste helft van het venster, is de zoekactie voltooid.

6

Scroll naar de lijst met oplossingen totdat u de kop Internet Explorer 7 opmerken. Ieder oplossingen vermeld onder deze kop zijn speciaal ontworpen voor uw problemen oplossen met Internet Explorer 7.

7

Klik op de oplossingen en klik vervolgens op de knop "Install oplossingen."

8

Klik op "OK" via de veiligheid instructies op het scherm om te beginnen een automatische installatie van de vereiste patches voor Internet Explorer. Na de installatie, zal u worden gevraagd de computer opnieuw opstarten.

9

Klik op "OK" te starten. Als u niet opnieuw opstarten, de gegevens niet worden bijgewerkt in volle werking en u kan nog steeds problemen ondervindt met Internet Explorer.

10

Surfen op het Web met Internet Explorer 7 te zien als de Windows Vista-updater voldoende uw problemen met de webbrowser vaste heeft. Als de problemen aanhouden, overweeg het downloaden van een gratis upgrade naar Internet Explorer 8 op Microsoft.com. Internet Explorer 8 biedt oplossingen voor bepaalde problemen die werden nooit patched in Internet Explorer 7. Als een laatste redmiddel, kunt u ook nemen van uw computer naar een reparatietechnicus voor geavanceerde probleemoplossing en reparatie.