How to Fix Pella venster pakkingen

De Pella venster pakking, gelegen in het venster van verwisselbare ruit, is een essentieel onderdeel van het weather-stripping systeem van het venster. Maar deze pakking kan slijten, waardoor het zegel te worden vatbaar voor lekken, en het toestaan van het venster te laten in buiten vocht, lucht en andere elementen. Veranderen enkel dit deel, bespaart in plaats van het installeren van een nieuw venster, u een aanzienlijke hoeveelheid geld. Deze pakking repareren zal aanzienlijk verbeteren de efficiƫntie en de prestaties in alle soorten weer van het venster.

Instructies

How to Fix Pella venster pakkingen

1

Gebruik de X-Acto mes te snijden uit de framing trim/putty langs de zijkanten van de ruit van het venster. Wees voorzichtig niet te beschadigen het exterieur glas stuk, en probeer te voorkomen dat deuken of krassen het raamkozijn.

2

Het exterieur glas, gevolgd door het interieur glas uitlichten.

3

Verwijderen van de rest van de stopverf van het raamkozijn met behulp van de puttees mes; Wees voorzichtig niet te gebruiken excessief geweld, aangezien u het frame kan kraken. Als de putty ook moeilijk is te verwijderen met de hand, kan een warmte-pistool of andere verwarming tool worden gebruikt te verzachten en verwijder het.

4

Verwijder alle soorten venster bevestigingsmiddelen die langs de binnenkant van het frame aanwezig zijn. Vlotte ruwe gebieden langs het raamkozijn indien nodig.

5

Breng een dunne laag lijnolie met de verfkwast, en laat ze weken in totaal. Toepassing van een dunne laag (1/16-inch dik) van putty (of wat voor soort afdichting die u wilt gebruiken) langs het raamkozijn.

6

Plaats de nieuwe ruit en druk stevig tegen het frame; toepassing terwijl nog het houden van het glas, de punten van de glaszetter of het juiste type venster bevestiger aan beide zijden van het venster. Verwijderen van de handen en toepassen van de rest van de bevestigingsmiddelen langs het raamkozijn met tussenpozen van drie tot zes inch.

7

Afwerking zoals putty frame verf, beglazing, etc. toepassen in het venster.