How to Fix pad bestandsverwijzingen

How to Fix pad bestandsverwijzingen


Volgens Computer hoop, wordt een bestandsfout pad verwijzing veroorzaakt wanneer een programma "heeft geen rechten of toegang tot een bestand." In feite, wanneer uw computer een programma, het programma moet verschillende bestanden worden geopend om te kunnen werken. Een bestand pad verwijzing fout treedt op wanneer het programma het bestand niet kunt vinden of is niet toegestaan om deze te openen. Het bestand mogelijk ontbreken, of een ander programma kan worden gebruikt.

Instructies

1

Sluit alle geopende toepassingen. U kunt dit doen door te drukken op CTRL + ALT + DEL om de manager van de taak. Vanaf daar, klik op de "Programma's" tab. Klik met de rechtermuisknop op de programmanaam en klikt u op "Sluiten". Nadat u klaar bent, probeert te starten van het programma dat gaf u het bestandspad fout.

2

Scan uw computer op virussen met een programma zoals de gratis AVG Antivirus toepassing (zie bronnen). Virussen kunnen infecteren het register en het verwijderen van diverse bestanden die mogelijk de oorzaak van uw probleem.

3

Installeer opnieuw het programma dat je de bestandsfout geeft. Wanneer u dit doet, wordt het programma alle bestanden die het nodig heeft, met inbegrip van de bestanden die er geen toegang tot opnieuw geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u de computer opnieuw opstarten nadat de installatie opnieuw voltooid is. Ook download geen nieuw uitgebrachte patches voor de software.

4

Al uw plugins en geen extra software bijwerken. Als het oorspronkelijke programma werd ontsierd is, zal de update moet worden gebruikt van het juiste bestandspad bevestigen.

5

Downloaden en installeren van een registry cleaner zoals Registry Mechanic, Eusing Free Registry Cleaner of CleanMyPC Registry Cleaner (zie bronnen). Om het even welk van deze programma's zal uw computer schoon en verwijzingen elk bestand pad die problemen veroorzaken.